Iulia Vântur și Salman Khan desființează toate bănuielile cârcotașilor. Ultima aventură a celor doi

Iulia Vântur și Salman Khan desființează toate bănuielile cârcotașilor. Ultima aventură a celor doi
De când Iulia Vântur a stat mai mult în România, gurile rele vorbesc că relația prezentatoarei cu Salman Khan a luat sfârșit. Care e situația dintre cei doi s-a lămurit de curând.

Iulia Vântur și Salman Khan le-au demonstrat tuturor că atunci când îți propui ceva, nimeni nu te poate opri.

Iulia Vântur și Salman Khan desființează toate bănuielile cârcotașilor. Ce au făcut cei doi

Îndrăgostiți și fericiți. Așa au apărut Iulia Vântur și Salman Khan în ultima lor aventură în spațiul public. Împreună, la un eveniment recent din India. Și astfel au spulberat absolut toate zvonurile cu privire la despărțire. Așa că, nu este vorba de o relație consumată, așa cum spun unii și alții, ci chiar de una asumată. Un singur gest însă, i-a pus puțin pe gânduri pe fanii actorului de la Bollywood.

Și anume faptul că, deși au venit împreună cu mașina, Salman Khan a intrat înaintea vedetei din România în local. A stat foarte puțin să fie pozat și a intrat în lift cu bodyguarzi. Ea a intrat după și a rămas să facă fotografii ceva mai relaxată și mai mult timp. Iulia, îmbrăcată într-o rochie tradițională din India a strălucit.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Manav Manglani (@manav.manglani)

De unde au început zvonurile privind despărțirea dintre cei doi

Lumea a început să vorbească că Iulia și Salman nu ar mai fi ca la început, după ce vedeta a fost văzută luând masa singură, la un restaurant din România. Dar prezentatoarea a lămurit imediat totul, explicând tuturor că, pur și simplu, uneori simte nevoia să stea singură, în liniște.

„Mie îmi place să stau la o cafea singură, din când în când”

„Mie îmi place să petrec timp cu mine. Să mergi la restaurant singur, fără să te simți jenat, este o dovadă că ești foarte bine cu tine. Mie îmi place să stau la o cafea singură, din când în când. (…) Păi și cum puteam să fac? Eram pe videocall. Eu mai am și niște lucruri de rezolvat.

Vin rar în România, am venit după un an și.(…) chiar mai am lucruri de rezolvat și e așa de bine acasă! De data asta am văzut oameni pe care nu i-am văzut de ani de zile. Mereu veneam pe fugă”,  a explicat Iulia Vântur, într-o emisiune TV.

Acum, după ce s-a văzut și filmul cu cei doi, orice bârfă made in Romania este inutilă.

Sursă foto: instagram