Iuliana Tudor face un apel disperat. Colegii ei de la TVR sunt devastați

Iuliana Tudor face un apel disperat. Colegii ei de la TVR sunt devastați
Iuliana Tudor e alături de doi colegi din TVR care trec prin momente grele. Prezentatoarea vrea să dea o mână de ajutor.

Nimic nu se compară cu durerea unui părinte când are copilul pe patul spitalului. Iuliana Tudor vrea să-și ajute colegii.

Iuliana Tudor face un apel disperat. Colegii ei de la TVR sunt devastați

Fiul de 15 ani al unor colegi din TVR a făcut-o pe Iuliana Tudor să ia atitudine. Prezentatoarea a postat pe contul său de Facebook un mesaj șocant și speră ca toți cei cu suflet să sară în ajutor.

„Colegii mei din TVR Ana și Alin Caravia trec prin cea mai grea perioadă pe care o poate traversa un părinte! Fiul lor de numai 15 ani a fost diagnosticat cu o boală gravă! El este Matei Caravia Moroianu, de 15 ani, un adolescent conștiincios și înțelept. Senin și perseverent, bun și ambițios, jucăuș și senin, după cum spun părinții lui, dar și familia și prietenii. Este pasionat de fotbal, sport pe care îl practică încă din copilărie, cu meciuri și cantonamente, cu mult efort fizic susținut și muncă asiduă.

„În scurt timp, a aflat că o tumoare cerebrală îl elimina de pe terenul de fotbal pentru  o perioadă”

Pentru Matei, în urmă cu câteva săptămâni, a început meciul vieții lui. A debutat cu dureri agresive de cap și amețeli care l-au țintuit la pat. În scurt timp, a aflat că o tumoare cerebrală îl elimina de pe terenul de fotbal pentru o perioadă. De Sfântul Matei, pe 16 noiembrie, a primit cel mai valoros cadou- “schimbarea”: o operație în urma căreia i-a fost îndepărtată tumoarea. Dar, din păcate, în urmă biopsiei, Matei a fost diagnosticat cu meduloblastom cu nodularitate extensivă grad IV.

„Le poate primi doar cu ajutorul dumneavoastră, oameni cu suflet,  care chiar pot schimba vieți!”

Acum, începe un drum lung și anevoios pentru Matei. Are nevoie urgență de tratament cu chimioterapie și radioterapie în străinătate. La recomandarea medicilor, pentru a avea șanse reale la o viață normală. De asemenea, are nevoie de recuperare și sprijin. Le poate primi doar cu ajutorul dumneavoastră, oameni cu suflet,  care chiar pot schimba vieți! Pentru toți cei care vor și pot să ajute, atașez conturile deschise de familie:

Titular cont Ana Maria Caravia Moroianu

RO57 RZBR 0000 0600 2414 3443 – Cont RON

RO04 RZBR 0000 0600 2414 3912 – Cont EURO – SWIFT : RZBRROBU

Revolut : RO21 BREL 0005 5258 4614 0100 sau ANA MARIA C:@anamaraiv2

Sau prin intermediul Asociatiei MagiCamp – cu mentiunea pentru Matei Caravia Moroianu in contul :

RO19BACX0000001062715000 – Cont RON

Vă chem să fim alături de acest copil! Orice ajutor contează!”, sunt cuvintele Iulianei Tudor.

Recomandarile noastre