Ivanka, fiica lui Donald Trump, a moștenit flerul în afaceri. Iar banii curg pe bandă rulantă

Ivanka, fiica lui Donald Trump, a moștenit flerul în afaceri. Iar banii curg pe bandă rulantă
Chiar dacă tatăl ei nu mai este stăpânul lumii, Ivanka Trump, fiica fostului președinte american Donald Trump, se ține tare.

Ivanka Trump nu se încurcă cu nimicuri și știe să facă bani. În ce e implicată acum fiica lui Donald Trump.

Ivanka Trump a moștenit flerul în afaceri. Iar banii curg pe bandă rulantă

Fiica lui Donald Trump, frumoasa Ivanka, nu are nici o grijă din punct de vedere financiar. Chiar dacă pandemia a îngenuncheat multe persoane, aceasta se ține tare și conduce afaceri profitabile, moștenind de la familia ei spiritul de afacerist.

Așa a ajuns să strângă o avere considerabilă care, spun sursele, s-ar ridicat la valoarea de 350 de milioane de dolari. Ce-i drept, până să ajungă în acest moment, Ivanka a trecut prin multe etape ale vieții. A fost fotomodel, autor, speaker, consilier prezidenţial, dar iată că titulatura de femeie de afaceri i se potrivește cel mai bine.

E adevărat că nu toate afacerile făcute i-au adus profit. Să nu uităm că primul său proiect, Ivanka Trump Fine Jewelry, o linie de bijuterii cu diamante ce erau create în colaborare cu Dynamic Diamond Corp, s-a închis în 2017. Dar Ivanka nu s-a lăsat și a mers mai departe.

A avut propria linie de genți și pantofi

Ulterior, Ivanka și-a încercat norocul și cu gențile și pantofii și și-a deschis propria linie. Afacerea a strălucit la început și, se aude că i-ar fi adus profit de 75 milioane de dolari. Dar la finalul lui 2018 vânzările au suferit o scădere drastică. Potrivit celebritynetworth.com, Ivanka a mai încasat aproape 250.000 de dolari din vânzarea cărții “Rescrierea regulilor de succes”.

Venit fabulos din închirierea clădirilor de birouri

De ceva vreme, Ivanka gestionează o parte din proprietăţile Imperiului Trump, dar se ocupă și de alte numeroase proiecte imobiliare. Iar închirierea clădirilor de birouri aflate în gestiunea ei îi aduc un venit de 1.5 milioane de dolari. De asemenea, potrivit unui raport prezentat de theguardian.com, Ivanka are în gestiune şi Puck Building din Manhattan, care îi aduce un profit de 6 milioane de dolari din chirii.

Sursă foto: forbes