Jador primea bătaie de la părinți în copilărie. Această regulă nu era negociabilă în familie

Jador primea bătaie de la părinți în copilărie. Această regulă nu era negociabilă în familie
În cadrul unui podcast pe YouTube, Jador a dezvăluit că primea bătaie de la părinți în copilărie. Motivul era o regulă la care părinții săi țineau foarte mult.

Jador a copilărit în comuna Horgești, județul Bacău, loc unde locuiesc și în momentul acesta rudele sale. Tânărul provine dintr-o familie numeroasă, simplă și modestă. Așa de modestă, încât, în copilărie, Jador a beneficiat de bursele sociale de la stat acordate elevilor care provin din familii cu venituri mai mici de 500 de lei pentru fiecare membru. Invitat la podcast-ul lui Damian Drăghici pe YouTube, artistul a vorbit despre copilăria sa, dar și despre ce reguli existau în familia sa. Jador primea bătaie de la părinți. 

Deși acum este iubit de fani și melodiile lui au avut un succes răsunător, Jador a avut condiții umile când era mic. El și familia lui dormeau practic în aceeași cămăruță și o duceau rău cu banii. Artistul nu se ferește să vorbească despre asta și nu încearcă să-și ascundă originile umile. 

Jador primea bătaie de la părinți. Se întâmpla când lua note proaste la școală 

În cadrul podcast-ului, Damian Drăghici l-a întrebat pe Jador dacă îi plăcea școala. Artistiul a mărturisit că nu , însă era obligat de părinți să învețe, căci aceștia îl băteau dacă lua note proaste. Deși violența nu este niciodată soluția, iar în ziua de azi astfel de metode sunt condamnate la scară largă, Jador a recunoscut că, la acea vreme, așa stăteau lucrurile la el în familie. 

„Nu pot să zic că-mi plăcea școala. Dar mă distrugea tata cu bătaia dacă-i făceam de râs. Nu accepta ca fi-su să nu învețe, că-l făceam de râs în sat. Am luat odată un 4 la română și am căutat un trifoi cu patru foi să am noroc să nu mă bată. Și tot m-a bătut. Am fost premiant, am luat bacu, m-am dus la facultate, am luat masteru. Am vrut și la doctorat, dar am zis că nu mă ajută la nimic. Ce să fac, eu vreau să fiu lăutar”, a mărturisit Jador. 

Violența domestică, o problemă în pandemie 

Deși problema violenței domestice este veche, mai ales în România, aceasta a luat amploare în perioada pandemiei. „În condițiile izolării la domiciliu, limitării contactelor cu membrii rețelei sociale, efectuării muncii la domiciliu, închiderii școlilor, lipsei unor facilități de petrecere a timpului liber și insecurității financiare, s-a observat că relațiile familiale tind să devină din ce în ce mai încordate, accentuând vulnerabilitatea copiilor și femeilor și creșterea riscului de a fi expuși la fenomenul violenței domestice”, a transmis UNCEF într-un comunicat emis la finalul anului trecut. 

Foto: Facebook

Doliu și lacrimi în familia Obama. Cine le-a murit de cancer

Recomandarile noastre