Jador, probleme teribile. Toată munca lui se duce pe apa Sâmbetei și e posibil să rămână fără un leu în buzunare

Jador, probleme teribile. Toată munca lui se duce pe apa Sâmbetei și e posibil să rămână fără un leu în buzunare
Jador este unul din tinerii artiști pe val în nișa lui de muzică. Cu nenumărați fani pe rețelele sociale, acesta este și printre cei des invitați la televiziunile comerciale. Acum cariera lui riscă să intre în declin.

Televiziunile autohtone au primit notificări prin care li se cere imperativ să nu mai difuzeze numele lui Jador, și totul a pornit de la bani.

Producătorul muzical cu care a colaborat artistul, DeSanto, revendică suma de 100.000 de euro, bani pe care Jador îi datorează în virtutea relației lor de afaceri. După ce Jador a fost înștiințat că trebuie să îi achite lui Ovidiu DeSanto 100.000 de euro pentru numele de scenă, situația a degenerat, când artistul nu a plătit suma. Acum, producătorul muzical a trimis notificări televiziunilor, pentru ca media să nu mai folosească numele de scenă al manelistului, Jador.

Cum au ajuns Jador și DeSanto să se războiască pe nume

Ionuț Remus Dumitrache, numele real al lui Jador este necunoscut. Dacă acesta va fi obligat să se „legitimze” cu acesta, cariera lui va intra în declin, pentru simplul motiv că lumea nu va ști despre cine este vorba. Totul a pornit după ce cândva prietenul lui Jador, Ovidiu DeSanto, pe numele său real – Ovidiu Băcilă, a înregistrat legal la OSIM numele de scenă al artistului. Asta s-a întâmplat în perioada în care manelistul nu era cunoscut în spațiul public. DeSanto i-a devenit impresar.

Totodată s-a ocupat intens de imaginea artistului, consacrându-i și numele de scenă. Între timp, odată ce cântărețul a intrat în topurile de pe YouTube, bucurându-se de un succes imens, relațiile cu, deja, fostul său impresar au început să se răcească. Asta până s-a ajuns la revendicări financiare, iar acum cei doi se războiesc pentru pseudonimul care l-a consacrat pe cântăreț.

Practic, Jador trebuie să plătească bani pentru a-și putea folosi numele de scenă în continuare. În timpul negocierilor, scrie Cancan.ro, Jador ar fi fost de acord cu plata, însă în final s-a răzgândit.

În exclusivitate pentru Cancan.ro, Ovidiu DeSanto a confirmat că a trimis notificări televiziunilor, ca replică în războiul pe care îl duce cu Jador: „Da! Momentan cred că e prematur să vorbesc de treaba asta. Nu vreau să vorbesc de treaba asta acum, că e prea devreme. Nu vreau să stric ceva, că eu am construit… ceva”.