Jador suferă ca un câine. Ce mărturisire a făcut la Survivor

Jador suferă ca un câine. Ce mărturisire a făcut la Survivor
Jador a început competiția Survivor din Republica Dominicană cu ochii în lacrimi. Nimeni nu se aștepta la asta. ba mai mult, artistul a ajuns să facă o serie de afirmații emoționante.

Adevărul adevărat este că Jador suferă ca un câine, și, pus în fața faptului împlinit, acesta a recunoscut motivul pentru care a acceptat provocarea Survivor. A plecat peste mări și țări  din dorința de a o uita pe femeia care l-a făcut să sufere.

Cunoscutul cântăreț Jador este unul dintre concurenții Survivor România și face parte din echipa Faimoșilor. La cei 25 de ani ai săi, este un artist îndrăgit dar și un bărbat deosebit de curtat de domnișoare. E frumos dar nu prea a avut noroc în dragoste. Ba din contra.  De aceea a și acceptat provocarea și a plecat tocmai în Dominicană. Vrea să uite o femeie.

„Am lăsat-o pe fosta mea. O iubesc la fel de mult ca pe mama. M-am gândit puțin la ea, mi-a curs o lacrimă… Dar vreau să uit. Își bate joc de mine pentru că sunt om bun. Nu se gândea la mine, se gândea doar la ea. Nu se gândea că am nevoie de o femeie lângă mine, că eu muncesc atât de mult, muncesc cu nopțile.

Sincer, o iubesc mai mult decât mă iubesc pe mine. Nu se gândește la mine si la fericirea mea, ci doar la ea! Vreau să o uit neapărat. Am venit aici să o uit și să devin un om mai bun. O să fie ca un post pentru mine, fix așa am gândit când am plecat de acasă”, a dezvăluit cântărețul, în al doilea episod de la Survivor România. Jador suferă ca un câine, și nu se sfiește să recunoască acest lucru.

Cine este iubita pierdută

La mii de kilometri distanță de țară și de motivul suferinței sale, Jador însă simte că nu e singur. El a fost consolat de Amna, care a trecut și ea printr-un divorț dureros, după nouă ani de căsnicie. Dar poate nu știați: suferința din dragoste a tânărului nu e de ieri, de azi. Jador plânge după Georgiana de patru ani.

Jador și Georgiana au avut o relație de lungă durată, care s-a încheiat în 2016. Manelistul a recunoscut, în mai multe interviuri, că Georgiana a fost singura femeie pe care a iubit-o cu adevărat, chiar dacă, recunoaște la fel de sincer, a mai avut și alte iubite.

„Georgiana este iubirea vieții mele. O s-o respect și o s-o iubesc toată viața mea. Și dacă mă va ierta vreodată, sper eu, o s-o primesc oricând în viața mea. Am făcut o melodie pentru ea. Ea mă cunoaște de șase ani de zile, dar un an de zile am stat cu ea și în 2016 ne-am despărțit. Ea niciodată nu a avut alt iubit, deși eu mai aveam, ne despărțeam, apoi mă întorceam la ea”, a mai spus Jador.

De altfel, artistul a vorbit despre acest subiect în repetate rânduri pe rețelele de socializare. Iată ce scria într-o postare: „Este absurd să crezi că bărbatul nu este capabil să fie fericit cu una şi aceeași femeie. Acest lucru este echivalent cu a spune că un muzician bun are nevoie de mai multe viori pentru a cânta o melodie”.

Sursa foto: Instagram

Cleopatra Stratan a luat o decizie radicală, iar asta îl privește direct pe viitorul soț

Recomandarile noastre