Jean-Claude Van Damme, umilit în ultimul hal în România. A mâncat bătaie de la bodyguarzi și a fost aruncat în stradă

Jean-Claude Van Damme, umilit în ultimul hal în România. A mâncat bătaie de la bodyguarzi și a fost aruncat în stradă
Celebrul „rege” al vieții de noapte din București, Joshua Castellano, povestește despre viața lui la platane, dar și întâmplări pline de adrenalină din cluburi.

Patronul clubului Bamboo, Joshua Castellano a povestit în cadrul unei emisiuni de televiziune un episod de când s-a aflat la masă cu Jean-Claude Van Damme, după  ce clubul arsese, și a fost nevoit intervină pentru a preveni un conflict.

Locațiile lui Castellano au fost mereu în centrul atenției nu doar pentru vedetele showbizului autohton sau puternicii zilei, ci și pentru străini și starurile internaționale care au ajuns la București sau la Mamaia. Printre superstarurile care s-au distrat, uneori peste măsură, în cluburile lui Joshua Castellano a fost și Jean Claude Van Damme.

Legenda urbană: Van Damme bătut în Bamboo

Presa tabloidă a scris că actorul de Hollywood ar fi primit o corecție fizică în Bamboo, dar lucrurile nu au stat chiar așa. Joshua a explicat în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D, că musculosul actor ar fi întrecut măsura cu alcoolul, dar în niciun caz nu a fost bătut.

„Eram pe terasă, stătea cu mine la masă, băuse foarte multă bere, s-a pus prin baldachine, se dădea la femei. Un băiat de la security l-a luat în brațe, pe sus, și l-a dus în parcare, l-a scos din club, un bodyguard de 2,10 metri și 150 kilograme. S-a vehiculat ideea că Van Damme a luat o palmă, dar n-a fost așa. Niciodată bătaie!”, a mărturisit Castellano. La întrebarea dacă Jean-Claude Van Damme a fost sau nu bătut în clubul Bamboo, Joshua Castellano a răspuns faptul că nu s-a pus niciodată problema! Celebrul actor nu a fost niciodată agresat fizic în clubul său.

Vedeta, ținută afară pentru ținută inadecvată

Dar mai sunt și alte povești picante cu Jean-Claude Van Damme, actor cunoscut nu doar din filmele sale de acțiune,  ci și pentru că a filmat de mai multe ori in Bucuresti. Se pare ca problemele s-au tinut scai de el. Actorul american a fost implicat în mai multe scandaluri, în România.

În anul 2016, actorul de la Hollywood nu a fost lasat sa intre într-un club din Centrul Vechi din București. Motivul: nu a fost recunoscut de bodyguard și a și considerat că acesta era îmbrăcat nepotrivit , scriu jurnalistii de la b1tv.ro, Când a vrut să ia masa într-un restaurant libanez, bodyguard-ul i-a cerut de asemenea să își schimbe hainele ca sa fie primit. În final a intervenit patronul și Van Damme a fost lăsat să intre.

În anul 2005, Jean-Claude Van Damme, aflat în România pentru a filma o reclamă, ar fi fost bătut de mai multi indivizi pentru că le-a aratat semne obsecene.

Nu prea voia să achite nota de plată

Se mai spune că, având în vedere statutul său de vedetă, Van Damme, nu prea se grăbea să achite nota de plată, așteptând că fie tratat din partea casei pentru „onoarea” făcută de a vizita un anume local.

„Van Damme avea două chestii, ieșea fără bodyguarzi și atunci lumea o mai caută cu el și doi la mâna, nu voia să plătească notă. Știu un caz real, i-a adus notă de plata și a zis că nu vrea să plătească, că el e Van Damme, lucru care, sincer acum, patronul nu trebuia să îi trimită notă niciodată, dar dacă tot ți-a trimis-o, o plătești. Și uite așa l-au ars niște bodyguarzi, o dată, da, l-au bătut bodyguarzii” , a povestit Codin Maticiuc.

Sursa foto: Instagram