Jennifer Aniston a creat biblia femeii părărsite pentru amantă, după ce Pitt a lăsat-o pentru Jolie. „Am refuzat să cred ce se întâmplă”

Jennifer Aniston a creat biblia femeii părărsite pentru amantă, după ce Pitt a lăsat-o pentru Jolie. „Am refuzat să cred ce se întâmplă”
Vreme de cinci ani, Brad Pitt și Jennifer Aniston au format cuplul de aur al Hollywood-ului. Frumoși, tineri și talentați, cei doi actori erau pur și simplu vânați pentru aparițiile lor. Apoi s-a întâmplat ceva ce nu aștepta nimeni.

Brad Pitt s-a îndrăgostit de Angelina Jolie în timpul unor filmări în care interpretau rolurile unui cuplu, și a părăsit-o pe Jennifer Aniston. A fost dureros pentru vedeta din „Friends”. Practic, dacă e să credem zvonurile, actrița a avut nevoie de ani ca să își lingă rănile și să treacă mai departe. A încercat abia după un deceniu de la despărțire să își refacă viața. Însă mariajul cu Justin Theroux nu a dura mai mult de doi ani (2015 – 2017).

Jennifer Aniston a plâns în timpul primului interviu după despărțirea de Brad Pitt

Într-un interviu acordat publicației Vanity Fair, în 2005, a avut loc prima ei discuție publică despre despărțirea de Brad. Jen a plâns și a mărturisit: „Lumea a fost șocată. Și eu am fost șocată”.

La vremea respectivă, Jen a refuzat să creadă că Brad a înșelat-o cu Angie, adăugând: „Există multe etape ale durerii. E trist, ceva se apropie de sfârșit. Te deschide. Când încerci să eviți durerea, aceasta creează o durere mai mare. Sunt o ființă umană care are o experiență umană petrecută în fața întregii lumi. Mi-aș fi dorit să nu fie în fața lumii…”.

Ghid de supraviețuire după despărțirea de Brad Pitt

Pentru Jennifer Aniston a fost dificil să învețe să trăiască singură, după despărțirea de soțul ei, Brad Pitt. „Sunt singură? Da. Sunt suparată? Da. Sunt confuză? Da. Am zile în care mă compătimesc și îmi plâng de milă? Absolut!”, spunea actrița în același interviu.

Ea a respins faptul că Brad a părăsit-o pentru o altă femeie: „Nu mă simt ca o victimă. Chiar dacă este 98% vina celeilalte persoane, 2% e vina ta. Pe acest 2% mă concentrez. Puteți doar să vă curățați partea voastră a dezastrului, cum s-ar spune”.

Apoi, referindu-se la fostul ei soț, Brad Pitt, Jennifer Aniston a spus ceva ce a făcut înconjurul lumii. Replica e repetată la infinit până în ziua de azi. „Îl iubesc pe Brad. Îl voi iubi pentru tot restul vieții mele. Nu regret nimic”, a mărturisit Jennifer Aniston.

Sursa foto: Instagram