Jennifer Aniston, reacție despre purtarea măștii: „Acesta este prietenul nostru Kevin”

Jennifer Aniston, reacție despre purtarea măștii: „Acesta este prietenul nostru Kevin”
Actrița Jennifer Aniston vrea ca oamenii să devină conștienți că noul coronavirus este real și deosebit de periculos. Actrița din Friends încearcă, printr-un mesaj șocant să îi facă pe oameni să înțeleagă că nu e de glumit cu acest virus. Ea a postat o fotografie cu puternic impact emoțional, aparținând unui prieten.

Actrița a postat duminică o imagine în care apare un bărbat intubat. „Acesta este prietenul nostru Kevin. Perfect sănătos, nu avea nicio problemă de sănătate cunoscută. Aceasta este COVID. Este real. Nu putem fi atât de naivi să credem că putem depăși asta… dacă vrem să se încheie, și noi vrem, nu? Un singur pas pe care îl putem face este,  VĂ RUGĂM, purtați masca!”, a scris actrița.

Ea a mai postat și o fotografie în care apare alături de Courteney Cox, ambele purtând măști, imagine lângă care a scris: „Gândiți-vă doar la cei care au suferit deja din cauza acestui virus oribil. Faceți-o pentru familiile voastre. Și mai ales pentru voi. COVID afectează toate vârstele”. În urmă cu două săptămâni, actrița s-a fotografiat din nou purtând mască și le-a dat o replică celor care se plângeau că măștile sunt incomode.

„Am înțeles că măștile sunt incomode. Dar nu credeți că este mai rău ca întreprinderile să se închidă, să se piardă locuri de muncă, iar lucrătorii din domeniul sănătății să fie epuizați. Atât de multe vieți au fost luate de acest virus pentru că nu facem ceea ce trebuie.  Cred cu adevărat în bunătatea originară a oamenilor, așa că știu că toți putem face asta (n.r. să purtați masca).


Brigitte și Pastramă al ei mută show-ul la tv. Îi concurează pe Vulpița și Viorel?

Cura de îngrășare. Ce să mănânci ca să iei în greutate


DAR încă, există multe persoane în țara noastră care refuză să ia măsurile necesare pentru aplatizarea curbei și pentru a ne păstra reciproc în siguranță. Oamenii par îngrijorați de „pierderea drepturilor”, cerându-li-se să poarte mascz. Această recomandare simplă și eficientă este politizată în detrimentul vieții oamenilor. Chiar nu ar trebui să fie o dezbatere. Dacă îți pasă de viața oamenilor, poartă mască! Și încurajează-i și pe cei din jurul tău să facă același lucru”, a scris actrița.

Povestea lui Kevin este, din fericire, cu final fericit. Jennifer susține că fotografia pe care a postat-o duminică a fost făcută în luna aprilie. „P.S. Această fotografie a fost făcută la începutul lunii aprilie. Mulțumesc Domnului că s-a recuperat aproape total acum. Mulțumesc tuturor pentru rugăciunile voastre”. Vedeta este una dintre cele mai implicate în a cere oamenilor să respecte măsurile de precauție pentru a preveni îmbolnăvirile de COVID-19.

Sursa foto: Instagram