Cu câteva zile în urmă Jennifer Aniston și-a speriat o parte dintre fani cu o postare pe Instagram. Actrița este de nerecunoscut. Imaginea s-a viralizat rapid și a adunat peste 4 milioane de like-uri și aproape 20.000 de comentarii. Vedeta recunoaște că așa se pregătea pentru premiile Emmy. Drept dovadă, avea și un pahar cu proseco în mână.

Avere de peste 300 de milioane de dolari

Jennifer Aniston, care a cunoscut celebritatea pentru rolul lui Rachel Green în sitcom-ul „Friends”, care a fost difuzat timp de 10 sezoane, este actriță, producătoare de film și femeie de afaceri. Ea a reușit să strângă o avere colosală. Numai în ultimii trei ani ai producției show-ului, Jennifer Aniston a câștigat un milion de dolari pentru fiecare episod. În paralel cu sitcom-ul, ea a continuat să joace în mai multe filme precum: „Office Space”, „He’s Just Not That Into You” sau „The Yellow Birds”.

Actrița a fost căsătorită cu frumosul Brad Pitt în perioada 2000 – 2005, iar după ce a divorțat de ea acesta a început celebra relație cu Angelina Jolie.

Cea mai recentă apariție a lui Jennifer Aniston este în seria Apple Tv „The Morning Show”. Ea a primit o nominalizare Emmy și un Glob de aur pentru acest show, anul acesta. În plus, încasează 1,25 milioane de dolari pe episod, scrie presa de peste ocean.

Imagine controversată. Are legătură cu noua dragoste a lui Brad Pitt?

Fotografia cu care Jennifer Aniston și-a speriat fanii o arată purtând o mască de frumsețe. Aceasta reușește să o transforme complet pe frumoasa actriță, ba chiar să o îmbătrânească nițel. „Cu masca mea cealaltă”, a scris actrița alături.

Postarea vine după ce actuala iubită a fostului ei soț, Nicole Poturalski, își etalează, în bikini, abdomenul tonifiat, iar Jennifer pare să-i sugereze că și tinerica Nicole va ajunge să-și pună o „altă față”. Postarea a fost pusă de fani pe seama întâlnirii recente a lui Pitt cu Aniston. Cei doi foști soți s-au revăzut în cadrul unui eveniment online în care mai mulți actori au interpretat un text.

Sursa foto: Instagram

Maia Morgenstern, Radu Iacoban și Lari Georgescu pe scena FEST-FDR – S.O.S.2020

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp