Jennifer Lopez are o culoare norocoasă. O îmbracă în toate momentele cheie. Ben a aflat și a acționat

Jennifer Lopez are o culoare norocoasă. O îmbracă în toate momentele cheie. Ben a aflat și a acționat
Dacă până acum doar ați putut observa că o anumită culoare apare repetitiv în ținutele celebrei Jennifer Lopez, acum vedeta a explicat și de ce.

Mărturisirea vine prin intermediul unui videoclip realizat de JLo și trimis odată cu buletinul informativ pentru a anunța fericitul eveniment: nunta Bennifer. De fapt, cunoscuta cântăreață a primit un diamant verde frumos și unic ca jurământ de dragoste din partea fostului logodnic care, iată, de data aceasta, se pare că duce mai departe, cu adevărat, povestea încheiată când amândoi erau mai tineri.

Cei doi au mai fost împreună în 2002, dar după doi ani de relație și-au spus adio. Fiecare și-a refăcut viața, dar dragostea nu a pierit, așa că anul trecut au hotărât să-și mai dea o șansă.

Verdele este culoarea norocoasă pentru Jennifer Lopez

Ea susține că diferitele nuanțe de verde i-au fost mereu un talisman norocos, marcând unele dintre cele mai importante momente din viața ei. Inelul de logodnă este doar cea mai recentă referință cromatică, dar cu toții ne amintim de rochia iconică Versace Jungle purtată la Grammy 2000 și purtată din nou la show-ul Versace primăvară-vară 2020, transformând show-ul într-un moment viral.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Filo.news (@filonewsok)

Modelul a fost creat de Donatella Versace și are un decolteu în V adânc, în timp ce voalul de mătase imprimat scoate în evidență imprimeul cu vegetație tropicală.

Și pentru covorul roșu al Premiilor Oscar 2003, tot alături de Ben Affleck, a purtat o minunată rochie peplum de la Valentino: era un tribut adus look-ului lui Jackie Kennedy din 1967, dar transpus într-o nuanță delicată de verde mentă.

Ben Affleck a mizat pe un inel de logodnă în culoarea – talisman a iubitei sale

Dar verdele nu este ales doar pentru ocazii speciale, pentru că Jennifer Lopez îl poartă sub formă de bluze, paltoane, pantaloni și fuste, în viața ei de zi cu zi, atingând toate nuanțele verzi naturale, de la culoarea pădurii la cea a smaraldului. Verdele este o adevărată declarație de stil a lui JLo.

Dacă prima dată Ben i-a dat un inel de logodnă cu piatră roz, de 1 milion de dolari, acum a fost mult mai darnic și a scos din buzunar 5 milioane de dolari pentru un alt inel cu un diamant verde, extrem de rar. Actorul s-a orientat bine, și a plătit pentru a-i pune pe deget iubitei sale culoarea ei preferată și norocoasă.

Ce avere au cei doi viitori soți

Nu se știe cu exactitate când va avea loc nunta, însă se preconizează a fi un eveniment de poveste. E clar că va fi așa, pentru că Jennifer a reușit să strângă până acum 400 de milioane de dolari, în timp ce Ben are doar… 150 milioane de dolari.

Jennifer Lopez are doi copii, Max şi Emme, de 14 ani, din căsătoria cu cântăreţul Marc Anthony.

La rândul Ben are trei copii, Violet, de 16 ani, Seraphina, de 13 ani, şi Samuel, de 10 ani, din căsnicia cu actriţa Jennifer Garner. Jennifer și Ben au început să-și caute o locuință ca-n povești unde să se mute împreună.

Sursa foto: Instagram