Jennifer lopez și Ben Affleck regretă nunta? Au luat o pauză după doar trei săptămâni de căsătorie

Jennifer lopez și Ben Affleck regretă nunta? Au luat o pauză după doar trei săptămâni de căsătorie
Cu nici o lună în urmă și-au jurat iubire veșnică, acum Jennifer Lopez și Ben Affleck au hotărât să stea departe unul de celălalt.

Să fie vorba de o strategie de imagine sau chiar există probleme între Jennifer Lopez și Ben Affleck?

Jennifer lopez și Ben Affleck au luat o pauză după doar trei săptămâni de căsătorie. Se anunță o despărțire?

Jennifer Lopez și Ben Affleck au luat hotărârea ca după luna de miere să stea separați. Potrivit surselor, nimeni nu se gândește la o despărțire, cei doi dorind ca această pauză să le consolideze relația.

Ei au preferat să facă acest pas, convinși fiind că atât timp cât vor sta despărțiți, li se va face dor unul de celălalt. Așa că Jennifer a rămas în Europa, iar Ben s-a întors la Los Angeles. Totul a ieșit la iveală după ce un apropiat al frumoasei cântărețe a făcut o dezvăluire șocantă publicației Hollywood Life.

„Atunci când sunt despărțiți, câștigă mulți bani”

„Singurul lucru care face ca relația lor să fie atât de unică este că ei știu mai bine decât oricine altcineva rigorile pe care le presupun carierele lor.

Petrecerea timpului separat îi face mai puternici și este perfect pentru că, atunci când sunt despărțiți, câștigă mulți bani. Este o situație de câștig-câștig”, a dezvăluit sursa pentru Hollywood Life. Chiar dacă nu mai sunt în aceeași casă, cei doi vorbesc foarte mult la telefon și se consultă.

„Îşi trimit mesaje, stau pe FaceTiming”

„Întotdeauna vorbesc, îşi trimit mesaje, stau pe FaceTiming. Iar timpul pe care îl petrec departe unul de celălalt va face ca reîntâlnirea să fie mult mai dulce. JLo știe că soțul ei va fi acolo pentru ea, indiferent ce se va întâmpla. Ei înțeleg perfect că vor exista momente în care nu vor putea fi împreună.

Ştiu amândoi asta și au discutat pe larg de-a lungul relației lor, așa că nu este nimic nou. Sigur, despărțirea atât de curând după nunta lor nu este de dorit. Dar ei știu că au toată viața înainte”, au mai spus sursele.