Cântăreața a revenit pe rețelele de socializare pentru a lămuri o oarecare confuzie. Ea s-a filmat singură cântând la câteva zile după ce a fost internată la spital. Jessie a spus că nu dorește simpatie din partea publicului și discută despre diagnosticul bolii Menieres, pentru că nu vrea ca nimeni să creadă că minte despre cele întâmplate.

Jessie J a fost diagnosticată cu boala Meniere

Meniere este o boală progresivă care provoacă atacuri bruște de amețeala și pierderea auzului, pentru care nu există nici un remediu.

„Am fost deseori deschisă și sinceră în trecut cu privire la provocările cu care m-am confruntat, legat de sănătatea mea. Mai mari sau mai mici”, a spus Jessie J în ultima ei postare pe rețelele de socializare.

Le-a spus fanilor că a cântat foarte liniștită în videoclipul filmat după de a primit diagnosticul respectiv și „a vorbit foarte puțin”. Pe lângă explicația ei, cântăreața a distribuit un videoclip în care a discutat mai detaliat despre ce i s-a întâmplat cu adevărat în ajunul Crăciunului.

„Oricine a urmărit videoclipul știe că asta s-a întâmplat. M-am trezit și m-am simțit complet surdă în urechea dreaptă. Nu puteam merge  într-o linie dreaptă. Mi s-a spus că am sindromul Menieres. Știu că o mulțime de oameni suferă de asta și am avut mulțime de oameni care mi-au dat sfaturi grozave. Sunt bine, totuși. Sunt bine. Toată lumea spune că le pare rău. Este bine, ar putea fi mult mai rău. Asta este. La fel ca și în ajunul Crăciunului, am fost literalmente în spitalul. Sunt recunoscătoare pentru că am ajuns acolo devreme și pentru că au descoperit problema fost foarte repede. Am luat medicamentul potrivit și mă simt mult mai bine astăzi. Sunt foarte recunoscătoare pentru sănătatea mea”, le-a transmis ea fanilor.

Jessie J, recunoscătoare pentru oamenii din jurul ei

Jessie J a mărturisit că, de când o îngrijorează sănătatea, a rămas în tăcere. Vedeta pop a spus că încă nu este capabilă să cânte la potențialul ei maximum. Artista le-a transmis fanilor un mesaj de apreciere și le-a urat să aibă parte de sărbători liniștite.

 „Mi-e dor doar să cânt atât de mult și să fiu în preajma…oricui. Sunt gata să mă culc și tocmai am renunțat să-mi mai pese în acest moment de a face orice fel de efort. Îi apreciez pe TOȚI cei care și-au luat timp să mă verifice, pe cei care mi-au oferit sfaturi și sprijin. Mulțumesc. Știți voi cine sunteți. Vă iubesc pe toți. A fost un an ciudat pentru noi toți”, a spus Jessie J pe Instagram.

Descoperirea momentului! S-a găsit medicamentul care vindecă COVID-19 rapid

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp