John Legend vinde conacul pe care l-a cumpărat de la Rihanna

John Legend vinde conacul pe care l-a cumpărat de la Rihanna
John Legend și Chrissy Teigen au decis să pună la vânzare conacul lor din Beverly Hills, pentru a putea găsi un alt loc în care copiii lor să crească, deoarece familia se va mări curând.

John Legend și Chrissy Teigen își vând locuința pentru 18 milioane de lire sterline. Vor să își vândă conacul din Beverly Hills înainte de nașterea celui de-al treilea copil.

Chrissy a anunțat știrile pe contul ei de Instagram. Aceasta a spus că își caută o altă casă, una în care toată familia să crească împreună.

Se vor muta împreună cu mama lui Chrissy, „Pepper”, care trăiește cu ei de ani buni.

„Cu un al treilea copil pe drum, vor o casă în care cei trei să crească armonios”, a declarat o sursă apropiată familiei. 

Noua lor casă are șapte dormitoare și opt băi, amenajate spațios. Dar, casa pe care aceștia o vând este de asemenea spectaculoasă.

Casa pe care John Legend o vinde a fost cumpărată de la Rihanna

Inițial cuplul a cumpărat casa de la celebra cântăreață Rihanna, pentru 10,65 milioane de lire sterline (14,1 milioane de dolari).

Fiind de profesie model și celebritate, nu este de mirare că Chrissy a transformat una dintre camere într-un dulap impresionant.

Este ceva spectaculos, toate hainele ei sunt expuse în spațiul imens. De asemenea, Chrissy și-a arătat întotdeauna dragostea și finețea pentru gătit pe pagina ei de Instagram.

Casa familiei lor a avut bucătăria de vis a fiecărui bucătar, cu foarte mult spațiu pentru a pregăti mâncarea, un bar pentru micul dejun și scaune de bar, precum și o masă pentru copii.

Cântărețul John are de asemenea, o sală specială pentru muzică cu un pian mare și mai multe rafturi cu trofeele ​​sale. Realizările sale includ 11 premii Grammy, un premiu Oscar, un Glob de Aur, un premiu Hal David Starlight, un premiu Tony și un premiu Primetime Emmy.

La parter, casa lor părea spațioasă datorită ferestrelor imense, care permiteau luminii să umple camerele și ofereau un aspect pe plan deschis. Livingul lor principal are o canapea superioară pe colț și un TV cu ecran plat amenajat în fața ferestrelor uimitoare cu vedere la grădină.

O piscină de dimensiuni generoase a rămas punctul culminant al grădinii, așezată în mijlocul peisajului luxuriant.

Dormitorul principal se mândrea cu vederi pitorești care privesc în grădină, cu geamurile de la podea până la tavan.

Baia modernă super chic avea o unitate de duș aburită, care avea, de asemenea, mai multe rafturi pentru produsele de înfrumusețare.

Chrissy speriată de sarcină. Vedeta a aflat că este însărcinată în timpul operației la sâni

Chrissy tocmai a vorbit public despre actuala sarcină. Mamă a doi copii a mărturisit că a fost „speriată puțin” în momentul în care a descoperit că este din nou însărcinată, în timpul operației la sân. Modelul și-a făcut testul de sarcină, care a ieșit negativ înainte de creșterea bruscă a sânilor. Mai târziu, aceasta a aflat că este din nou însărcinată în momentul în care a intrat în operația de micșorare a sânilor.

„Nu am fost dezamăgită să aflu că sunt însărcinată. Dar m-am speriat puțin. A fost destul de clar că nu trebuie să îmi micșorez sânii în timpul sarcinii? Destul de sigur. Am făcut testul de sarcină de rutină, care se face oricum înainte de operație. A ieșit negativ, dar nu a fost negativ”, declară Chrissy. 

Vedeta a avut o intervenție chirurgicală de îndepărtare a implantului mamar la sfârșitul lunii iunie. Inițial, aceasta și-a mărit sânii la vârsta de 20 de ani pentru cariera sa de model de costume de baie.

Însă a decis să își înlăture implanturile, pentru că nu s-a gândit niciodată la impactul pe care silicoanele l-ar avea asupra sânilor atunci când a devenit mamă.