Johnny Depp a fost vizitat de hoți. Ce s-a întâmplat la locuința sa din Hollywood

Johnny Depp a fost vizitat de hoți. Ce s-a întâmplat la locuința sa din Hollywood
Conacul din Los Angeles al lui Johnny Depp a fost vizat de un hoț în timp ce el era plecat în weekend.

Poliția a sosit la casa lui Johnny Depp din Hollywood Hills, după ce alarma a declanșat o tentativă de spargere. Se pare că o femeie a fugit după ce a sunat alarma, dar a fost găsită de polițiști în apropiere și arestată pentru suspiciunea de intrare prin efracție. Johnny Depp a achiziționat proprietatea cu opt dormitoare, construită în anii 1920, care se află într-o pădure de eucalipt, în 1995.

Un an greu pentru Johnny Depp

Actorul a povestit recent fanilor săi pe rețelele de socializare despre „anul său greu”, chiar în sezonul festiv. El a pierdut procesul de calomnie împotriva ziarului The Sun în acest an. A distribuit mesajul alături de o fotografie de pe platoul filmărilor Crock Of Gold.

„Anul acesta a fost atât de greu pentru atât de mulți dintre noi. Iată un moment mai bun. Sărbători fericite, tuturor! Transmit dragostea și respectul meu pentru toți. Veșnic, JD”, a scris Johnny Depp pe paginile lui de socializare.

Actorul a cerut Curții de Apel să ordone rejudecarea cererii sale de calomnie împotriva The Sun în legătură cu un articol care îl numea „bătăuș de soție”, susținând că nu i s-a dat un proces echitabil. În urma unui proces din iulie, cererea sa a fost respinsă la Înalta Curte după ce judecătorul a constatat că a agresat-o pe fosta soție Amber Heard cu mai multe ocazii.

 

Johnny Depp, eliminat din mai multe roluri, din cauza procesului cu The Sun

Actorul a fost, de asemenea, eliminat din rolul său de Grindelwald din seria de filme „Fantastic Beasts” și „Where To Find Them”, după pierderea procesului. Domnul judecător a constatat că The Sun a dovedit că ceea ce era scris în articol era „substanțial adevărat”. În hotărârea publicată în noiembrie, judecătorul Nicol a concluzionat că 12 din cele 14 presupuse incidente de violență domestică de care Johnny Depp era acuzat, au avut loc.

Într-o declarație, Johnny Depp a spus la acea vreme: „Hotărârea suprarealistă a instanței din Regatul Unit nu va schimba lupta mea pentru a spune adevărul”. Avocatul său, Jenny Afia, de la firma de avocatură Schillings, a declarat că hotărârea Înaltei Curți este „pe cât de perversă, pe atât de uluitoare”.

Cum să vă păstrați iubiții. E demonstrat științific

Recomandarile noastre