Johnny Depp reabilitat după procesul cu Amber Heard. Marile branduri și case de producție îl vor sub contract: va aparea în reclame și începe in nou film

Johnny Depp reabilitat după procesul cu Amber Heard. Marile branduri și case de producție îl vor sub contract: va aparea în reclame și începe in nou film
În perioada proceselor cu fosta soție, Amber Heard, Johnny Depp a avut mult de suferit, fiind înlăturat din mai multe distribuții celebre. El și-a pierdut locul în franciza Pirații din Caraibe, dar nici în Animale fantastice 3 (Fantastic Beasts) nu a mai fost lăsat să apară.

După ce judecătorul i-a dat câștig de cauză în procesul de defăimare pe care i l-a intentat fostei sale soții, pe care a acuzat-o că a mințit atunci când a spus că ar fi agresat-o fizic, Johnny Depp începe să își revină. Cu imaginea reabilitată în instanță, roluri bune și contracte bănoase reîncep să apară.

Noul contract cu Dior are o valoare de șapte cifre

În vârstă de 59 de ani, Johnny Depp, redevine imaginea parfumului Sauvage al casei Dior, dovadă fiind un contract multianual pe care l-a semnat recent, informează TMZ. Potrivit contractului – a cărui valoare este o sumă de şapte cifre, actorul cu trei nominalizări la premiile Oscar, care a început colaborarea cu casa de modă Dior în 2015, va redeveni imaginea parfumului pentru bărbaţi Sauvage.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dior Beauty Official (@diorbeauty)

Zilele trecute, Dior Beauty a postat pe Instgram, într-un mesaj publicat în colaborare cu Johnny Depp, fotografii alb-negru realizate de fotograful Greg Williams înaintea unui concert pe care vedeta l-a susţinut alături de Jeff Beck la Paris.

Marea revenire a lui Johnny Depp reabilitat, pe marile ecrane

Dar lucrurile nu se opresc aici. Johnny Depp devine Ludovic al XV-lea în următorul film al lui Maïwenn, dedicat vieții și ascensiunii lui Jeanne du Barry, și care va avea exact acest nume, anunță Vogue.fr. Jeanne Bécu, contesă du Barry a fost ultima amantă oficială a regelui Ludovic al XV-lea al Franței și una dintre victimele Regimului terorii în timpul Revoluției franceze.

Iată sinopsisul oficial al filmului: „Jeanne, o fată de rând dornică de cultură și plăceri, își folosește farmecul și inteligența pentru a urca treaptă cu treaptă pe scara socială. Devine favorita regelui Ludovic al XV-lea, care nu știe că este o curtezană, dar își găsește gustul vieții alături de ea. Cei doi se îndrăgostesc nebunește.

Împotriva tuturor convențiilor, Jeanne se mută la Versailles. Iar sosirea ei scandalizează curtea…”. Deși au fost dezvăluite puține informații, se știe că filmările au început deja. Acesta este cel de-al șaselea lungmetraj al tinerei franco-algeriene, după Mon Roi și Le Bal des actrices, mai scrie publicația franceză citată.

Presa străină vorbește despre o distribuție eclectică de cinci stele. Însăși Maïwenn o va interpreta pe Madame du Barry, în timp ce Johnny Depp îl va interpreta pe Ludovic al XV-lea. Acest rol va fi marea sa revenire pe marele ecran de la Fantastic Beasts 2: The Crimes of Grindelwald, lansat în 2018. În film vor mai juca Louis Garrel, Pierre Richard, Noémie Lvovsky, India Hair, Benjamin Lavernhe, Pascal Greggory, dar și Melvil Poupaud.