Johnny Depp se întoarce în instanță. Un proces e deja pe rol, la mijloc e un bărbat

Johnny Depp se întoarce în instanță. Un proces e deja pe rol, la mijloc e un bărbat
Dacă ați crezut că saga judiciară din jurul lui Johnny Depp s-a încheiat, vă înșelați. Tocmai când a fost pronunțat verdictul în bătălia ce părea fără sfârșit cu fosta sa soție, Amber Heard, se pare că ar putea să o dea din nou în judecată.

Asta pe lângă faptul că Johnny Depp este dat din nou în judecată, de data aceasta nu de Amber Heard. Vă spunem ce trebuie să știți despre acest proces.

Deși procesul de mare anvergură dintre Johnny Depp și fosta sa soție Amber Heard abia s-a încheiat, Johnny este așteptat luna viitoare la tribunal. Cei care așteptau cu nerăbdare următorul spectacol televizat vor fi imediat dezamăgiți, deoarece procesul nu va fi difuzat la televiziune.

Procesul dintre Johnny Depp și Amber Heard a primit un verdict acum mai bine de două săptămâni, dar informațiile pe acest subiect continuă să apară. Recent, unul dintre jurații care au decis ca actrița să-i plătească daune considerabile fostului ei soț a vorbit despre cum i s-a părut că s-a derulat procesul. acesta susține că numai el, ci toți jurații au rămas cu impresia că mărturia lui Heard, dată în instanță, a fost nesinceră și neargumentată cu dovezi palpabile.

De ce este dat în judecată Johnny Depp

De data aceasta, Johnny Depp nu este dat în judecată de fosta sa Amber Heard, ci de Gregg Brooks. Cine este acest bărbat? Gregg este managerul de locație pentru City of Lies, un thriller polițist care nu a fost lansat niciodată. De fapt, filmul ar fi trebuit să iasă pe piață în septembrie 2018, dar distribuitorul și-a retras mâinile în ultimul moment.

Sunt șanse ca acest lucru să aibă legătură cu procesul intentat de Brooks: s-a întâmplat la scurt timp după ce acesta l-a dat în judecată pe Johnny Depp, scrie Harpers Bazaar.

Dar întrebarea rămâne: care este, mai exact, cazul? Depp trebuie să se prezinte în instanță din cauza unui incident care ar fi avut loc pe platoul de filmare al filmului City of Lies, în anul 2017. Directorul de locație, Gregg Brooks, susține că Depp – care părea beat la momentul respectiv – l-a lovit de două ori după ce Brooks a vrut să încheie ziua de filmare, considerând că starea în care se afla vedeta nu îi va permite acestuia să joace.

Procesul începe pe 25 iulie la Los Angeles. Johnny Depp va fi apărat de aceeași echipă de avocați, printre care se numără și deja celebra Camille Vasquez.

Sursa foto: Instagram