Jojo a luat-o pe urmele fetelor din showbiz! Ne arată ce costume de baie minuscule poartă!

Jojo a luat-o pe urmele fetelor din showbiz! Ne arată ce costume de baie minuscule poartă!
Fosta concurentă a emisiunii Te cunosc de undeva este mai sexy ca oricând, și ține să o arate lumii întregi de pe superba plajă din Punta Cana. Cântăreață, cunoscută vedetă de televiziune și actriță, Jojo, care a apărut în piese de teatru, producții cinematografice și emisiuni televizate de divertisment, face acum furori pe internet.  

Fotografiată într-un costum de baie care o face să arate incendiar, Jojo a luat-o pe urmele fetelor din showbiz. Își construiește o nouă imagine.

Pe numele ei real Cătălina Grama, frumoasa Jojo este mămica a doi copii, Achim și Zora, dar asta nu o oprește să se prezinte într-o formă de zile mari. Blondina este în vacanță cu soțul ei, Paul Ipate, fostul concurent Asia Express. Cei doi au plecat în Punta Cana, unde se bucură din plin de soare.

Jojo a luat-o pe urmele fetelor din showbiz

Direct de pe plajă, Jojo a luat-o pe urmele fetelor din showbiz și ne arată ce costume de baie minuscule poartă. Aceasta a optat pentru unele cu decolteu adânc, ce îi pun în evidență silueta și bustul frumos. „În fiecare zi sunt recunoscătoare pentru tot ce am primit. Au existat momente mai bune, mai puțin bune, ca în viață oricărui om. Fiecare experiență contează pentru că ne aduce către cea mai buna varianta a noastră.

Jojo a luat-o pe urmele fetelor din showbiz

Am învățat să trăiesc în prezent și să mă bucur de fiecare secunda trăită, așa cum este ea. Dacă azi ai o experiență mai puțin bună, privește către cer și ai încredere. Mâine s-ar putea să te trezești într-un paradis chiar aici pe pământ”, a scris Jojo în dreptul uneia dintre imagini.

Fanii apreciază ținutele decoltate

Ea și soțul ei formează unul din cele mai discrete cupluri din lumea artistică românească. Iar apropiații spun că sunt niște părinți excepționali pentru cei doi copii ai lor.

Jojo a luat-o pe urmele fetelor din showbiz

La cei 39 de ani ai săi, Jojo dovedește că este în continuare atentă la siluetă. Felul în care arată dovedește că îi place să facă sport și că are o alimentație echilibrată.

După ce și-au lăsat copiii la bunici, cei doi soți au pornit într-un aventură exotică. Pentru vacanța însorită, vedeta a optat pentru ținute extrem de atrăgătoare, decoltate și care îi pun în evidență corpul, iar acest lucru e foarte apreciat de cei aproape 300.000 de fani pe care artista îi are pe Instagram.

Sursa foto: Instagram

Florin Călinescu și experiența sa cu virusul ucigaș: „Eu cu minorele nu mă încurc”

Recomandarile noastre