Jojo, țintuită la pat. Ce au spus doctorii după investigații

Jojo, țintuită la pat. Ce au spus doctorii după investigații
Jojo a ajuns și aibă și ea probleme grave de sănătate. Vedeta a ajuns la RMN. Ce diagnostic i-au pus medicii?

Jojo, țintuită la pat și ea. După ce, ieri, am aflat că Tavi Clonda se confruntă cu probleme de sănătate, acum a mai venit această veste. Jojo se numără printre vedetele cele mai apreciate din showbiz-ul românesc. Are 25 de ani în televiziune, iar frumoasa blondină se bucură, în mediul online de o comunitate care numără mii de fanii. Ea a foarte prezentă în mediul online și își ține la curent urmăritorii cu toate activitățile ei.

Acum, frumoasa artistă le-a transmis acestora vești îngrijorătoare. Jojo trece prin momente extrem de dificile și a ajuns în atenția medicilor.

Jojo, țintuită la pat

În ultima perioadă, Jojo se confrunta cu probleme la nivelul spatelui. Cum durerile nu s-au mai oprit, vedeta a decis să facă o serie de investigații de specialitate. În urma unui RMN, Jojo a aflat că are o inflamație. Aceasta practic nu o lasă să depună niciun efort. Acum este obligată să stea zece zile în pat. Și, în plus, trebuie să urmeze și un tratament medicamentos.

Jojo, țintuită la pat

„Sunt zece zile în repaus cu spatele. Trebuie să vă spun că nu am nimic la coloană, nimic grav cel puțin. Am o inflație destul de mare, nu trebuie nimic operat. Am fost la consultație, am făcut RMN și trebuie să urmez un tratament cu anti-inflamatoare și analgezice și să stau la pat”, a spus Jojo pe pagina sa de Instagram.

Acasă a rămas și fiica ei, astfel că, cele două, petrec mult timp împreună. Fetița a decis să o pieptene pe mama ei care trebuie să stea întinsă în pat timp de 10 zile. „ Ca să fii frumoasă!”, i-a spus micuța, în timp ce se ocupa de podoaba capilară a frumoasei blondine. Duminică, artista ar fi trebuit să joace într-un spectacol, O noapte furtunoasă, la teatrul Excelsior însă, în urma recomandărilor medicale, va fi înlocuită în distribuție de actrița Diana Dumitrescu.

Sursa foto: Instagram

Horoscop Minerva – 18 februarie. Fecioarele fac un salt în carieră