Jon Bon Jovi sorbea vin pe străzile din New York

Cântărețul în vârstă de 58 de ani din celebra trupă de rock Bon Jovi, se mândrește cu un elegant păr gri care nu și-a pierdut din strălucirea pe care o avea în perioada de glorie a trupei. Acesta servea pizza și sorbea vin pe o stradă din New York.

A purtat un tricou simplu sport și o pereche de blugi, asortați cu o pereche de ochelari de soare aviator care îi protejau ochii de soare. 

Jon Bon Jovi și familia sa au avut Covid-19

Bon Jovi a avut apogeul carierei în anii 80, timp în care au produs hituri precum Livin On A Prayer și You Give Love A Bad Name. În martie, Jon și-a dezvăluit îngrijorarea pentru fiul său Jacob, în ​​vârstă de 17 ani, deoarece a contractat virusul Covid-19.

„Toată familia este împreună, toți copiii sunt aici cu mine și cu soția mea Dorothea. Suntem aici de 15 zile, nu că aș număra. Jake a avut o versiune ușoară a acestui virus, doar de tip intestinal”,  a declarat artistul.

Jacob a fost pus în carantină cu Jon, Dorothea, Stephanie (în vârstă de 26 de ani), Jesse (în vârstă de 25 de ani), și Romeo (în vârstă de 15 ani). El a adăugat că adolescentul și-a revenit complet după ce a fost îngrijit de un medic privat.

„Dorothea a creat o zonă de carantină, știi, cu spălătoria transformată în zonă de triaj și nimeni nu putea intra acolo dacă nu avea mănuși și o mască și ea avea un halat și papuci diferiți. Dar l-am ținut acolo până când toate simptomele au dispărut și acum este sută la sută bine”, a povestit Jon.

David Bryan, pianistul lui Bon Jovi, a îndemnat fanii să ia în serios carantina după ce a contactat el însuși virusul mortal.

„Tocmai mi-am luat rezultatele astăzi și am rezultate pozitive la coronavirus. Vă rog să nu vă fie frică!!! Nu este ciumă. Am fost în carantină de o săptămână și o voi face încă o săptămână. Și când mă voi simți mai bine, voi fi testat din nou pentru a mă asigura că am scăpat de acest virus urât. Vă rog să vă ajutați reciproc. Acest lucru se va termina în curând … cu ajutorul fiecărui american!!”, a scris vedeta.

Horațiu Mălăele va lipsi de la Gala Serilor Filmului Românesc. Are COVID-19

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp