Celebra Minodora s-a dezbrăcat la Costinești. Fanii sunt în extaz

Celebra Minodora s-a dezbrăcat la Costinești. Fanii sunt în extaz
Vă mai amintiți de Minodora? Celebra cântăreață de muzică lăutărească, cu mult talent, dar cu și mai multe kilograme în plus? Ei bine, lucrurile nu mai stau așa.

Nu, Minodora nu și-a pierdut vocea, ci kilogramele. Vedeta a aluat taurul de coarne, iar acum, cu aproape 40 de kilograme în minus, cu un trup de divă, e de invidiat la plajă și de nerecunoscut. Recent, Minodora a făcut ceva ce și-a promis că nu va face niciodată: s-a lăsat fotografiată în costum de baie. E drept, pe rețelele de socializare etalează fotografii cu noua siluetă, iar fanii sunt încântați.

„Ai spus la Măruță, acum 6 – 7 ani, că niciodată nu te vei poza și îmbrăca în costum de baie la mare, nici pe bani. Mă bucur că ți-ai învins concepțiile”, a scris Alina, un comentariu, la fotogafia postată de artistă în costum de baie. De altfel, vedeta a postat pe facebook o fotografie în costum de baie, cu mesajul: ”Duminică … puțină relaxare nu strică. Dacă sunteți la mare, vă aștept cu drag!!! La mareeee, la soareeee! Vă puuuup!”, a scris cântăreața, de pe o terasă din Costinești.

A reușit să se îngrașe după operația de reducere a stomacului

Minodora a slăbit, în prima fază, în urma unei operații de reducere a volumului stomacului. Artista a susținut că a luat această decizie pentru a evita să se îmbolnăvească de diabet. „Eu tot timpul am arătat bine, dar cel mai important este interiorul. Se întâmpla de multe ori să am faţa picată, dar asta se întâmplă doar atunci când sunt obosită. Am o faţă foarte expresivă.

Eram predispusă foarte mult la diabet. La noi în familie toți au diabet. Dacă faci aceasta operație, scapi de diabet. Trebuia să slăbesc mai mult, însă eu am slăbit 20 de kilograme. Mănânc foarte puțin, dar des. Această operaţie m-a ajutat cu adevărat să scap de boală”, a comentat artista.

Înainte de operație, Minodora cântărea 98 de kilograme. Intervenția nu a rezolvat tot. În scurt timp Minodora s-a îngrășat din nou. „Dragele mele doamne, m-ați întrebat în comentariile voastre, chiar și în privat, cum am reușit să slăbesc. O să vă spun povestea pe scurt! În ianuarie 2017, mi-am făcut operație la stomac, de micșorare a stomacului.

Am reușit să slăbesc cu ajutorul operației, în jur de 20 de kg, după care mâncând puțin, pentru că nu poți datorita operației, însă, foarte foarte des, am început să mă îngraș, vreo 8 kilograme. Nu mi-a convenit deloc! De anul trecut, am trecut la dietă“, a mărturisit artista.

Dieta care a făcut-o suplă pe Minodora

După ce a început cura de slăbire, Minodora a început să aibă rezultatele așteptate. „Întotdeauna am fost capricioasă și am făcut numai ce am vrut. Doctorul mi-a spus că dacă vreau să slăbesc mai mult de 20 kg, trebuia să slăbesc 30 kg, să nu mai mănânc între mese. Ce se întâmplă, mănânc 4-5 guri și nu mai pot! Iar eu ar trebui să stau o oră la masă. Nu fac acest lucru.

Mănânc 4-5 guri, m-am săturat și peste 2 ore îmi este iar foame. Vă mai spun că nu mănânc prăjit nimic, decât la cuptor, pe grătar sau fiert! Nu mănânc gras deloc, nu mănânc paste, orez sau cartofi, fără dulciuri după ora 19.00 seara, iar la ora 20.00 dorm, ca să nu mi se mai facă foame. Foarte important este să vă păstraţi orele de mâncare“, declara, la un moment dat, Minodora.

Sursa foto: Instagram, Facebook

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp