Julia Chelaru vrea nuntă în „stil americănesc”. Cine se va ocupa de partea artistică

Julia Chelaru vrea nuntă în „stil americănesc”. Cine se va ocupa de partea artistică
A divorțat de Bogdan Jianu dar au rămas în relații bune. Julia Chelaru simte din nou fiorul iubirii.

Julia Chelaru e din nou fericită, iar acesta este meritul iubitului său, John, care i-a cerut mâna.

Julia Chelaru vrea nuntă în „stil americănesc”. Cine se va ocupa de partea artistică

A fost cerută în căsătorie, dar până acum nu s-a gândit la nuntă. A venit momentul ca relația ei cu iubitul să atingă alt nivel și să îmbrace rochia de mireasă. De data asta însă, cântăreața spune că nu vrea nimic pompos, ci doar o nuntă în stil americănesc. Și bineînțeles la malul mării, unde ea se simte cea mai fericită.

Cum să nu ceri o asemenea bunăciune?

„Am fost cerută, bineînțeles, că m-a cerut John. M-a cerut John din al doilea sau al treilea an, categoric că m-a cerut… cum să nu ceri o asemenea bunăciune? John m-a cerut, dar ideea este că în sine căsătoria, asta cu acte, nu mai trăim timpurile alea în care să ne mai legăm la cap dacă nu ne doare. Și el este genul care la fel gândește.

Nu despre asta este vorba, să ne legăm să ce?! Care e scopul?! Dar mi-aș mai dori dacă s-ar putea să mai fac o nuntă pe gustul meu”, a povestit Julia Chelaru, potrivit Fanatik.

„Un Rac vrea să fie aproape de malul mării, să simtă apa, să nu fie atâta încorsetare”

„La malul mării, frumos… Să ne ia vântul așa puțin rochiile și părul, și tot… Și să fie așa frumos pe stilul ăla americănesc, de ce nu, în care vine un preot și ne spune vreo două, trei vorbe și cu mai multă petrecere, și chiar, și cu o manea pe final. Adică să fie cu un altfel de stil. Mă gândesc să-l rog pe Florin Petrescu să se ocupe el de partea artistică.

Categoric va fi o nuntă la malul mării și va fi ceva așa mai pe natural, nu neapărat pompos. Eu am avut o nuntă pompoasă, cu mașină de epocă, nu spun că a fost gustul meu sută la sută, nu spus că mi-a displăcut, Doamne ferește! A fost pe gustul lui Jianu și foarte bine că a fost așa.

Dar acum gustul meu care ar fi, ar fi cu totul altceva, mult mai natural, mai normal, mai firesc, mai pe sufletul meu. Mai ca la un Rac așa… un Rac vrea să fie aproape de malul mării, să simtă apa, să nu fie atâta încorsetare. Așa va fi!”, a mai spus artista.

Sursă foto: instagram