Jurnal de cuplu: „În seara asta mi s-a părut că soțul se comportă ciudat”… Banc tare!

Jurnal de cuplu: „În seara asta mi s-a părut că soțul se comportă ciudat”… Banc tare!
Începeți ziua cu zâmbetul pe buze! Am decis să înlocuim Horoscopul cu unu-două bancuri care să vă dea o stare de bine pentru toată ziua. Dacă știți bancuri bune, puteți să ni le trimiteți pe adresa de mail redactie@retetesivedete.ro.

Jurnalul ei: „În seara asta mi s-a părut că soțul meu se comportă cam ciudat. Ne-am făcut planuri să luăm cina la un restaurant mai drăguț. Toata ziua am fost la cumpărături cu prietenele mele și am crezut că s-a supărat pentru că am întârziat puțin la întâlnire însă el nu a comentat nimic. Conversația părea moartă așa că i-am sugerat să mergem într-un loc liniștit să vorbim. A fost de acord fără să spună însă prea multe. L-am întrebat ce este în neregula iar el a zis: “Nimic”.

L-am întrebat dacă este supărat din vina mea. Mi-a răspuns că nu este supărat, că nu are nicio legătură cu mine și că să nu-mi fac griji. În drum spre casă i-am spus că-l iubesc. A zâmbit ușor și a continuat să-și vadă de condusul mașinii. Nu-mi explic comportamentul ăsta și nu îmi pot da seama de ce nu mi-a zis “și eu te iubesc”…. Când am ajuns acasă am simțit că l-am pierdut de tot, că nu mai avem nimic în comun unul cu celălalt.

Pur și simplu a stat și s-a uitat la televizor, în tăcere. A continuat să fie distant și absent. Într-un final, cu toată atmosfera asta tăcută din jurul nostru, m-am dus la culcare. După vreo 15 minute a apărut și el. În continuare l-am simțit distras și cu gândurile în altă parte. El a adormit, eu am plâns. Nu stiu ce să mă fac. Sunt foarte convinsă că el se gândește la o alta. Viața mea e un dezastru”.

Jurnalul lui: „Mulineta scoate un cârâit ciudat… Nu ştiu ce morţii mă-sii are…”