Justin Bieber, dezvăluiri în premieră despre căsnicia cu Hailey Baldwin. Ce probleme au avut

Justin Bieber, dezvăluiri în premieră despre căsnicia cu Hailey Baldwin. Ce probleme au avut
Cântărețul și Hailey Baldwin s-au căsătorit în urmă cu aproape 3 ani. Acum, Justin Bieber vorbește despre căsnicia cu Hailey Baldwin și ce probleme mari au înfruntat.

Justin Bieber și Hailey Baldwin s-au căsătorit în septembrie 2018 la un tribunal din New York, înainte de a găzdui o a doua ceremonie de nuntă mai mare un an mai târziu în Carolina de Sud. Într-un interviu pentru GQ, Justin Bieber a povestit despre căsnicia cu Hailey și problemele cu care s-au confruntat cei doi. 

Când cei doi s-au căsătorit, se pare că nu au consultat pe nimeni, ci pur și simplu au făcut ce au simțit, conform unei surse. Mai mult decât atât, Bieber a declarat că a simțit dintotdeauna că asta e menirea lui, aceea de a se căsători și de a avea copii. Totuși, star-ul spune că nu se pune problema acum de bebeluși, dar momentul potrivit la veni și el. 

Justin Bieber, despre demonii cu care s-a confruntat în căsnicia cu Hailey Baldwin

În interviu, Justin a dezvăluit că primul an de căsnicie a fost foarte greu pentru el și Hailey, căci se confrunta cu o mulțime de demoni din trecutul său. Proaspăta lui soție l-a ajutat să depășească aceste probleme cu iubirea și atenția ei. Până să se ajungă acolo însă, problemele lui Biebe au cauzat la început o ruptură între el și tânăra soție. 

„Primul an de căsătorie a fost cu adevărat dur, pentru că s-a întors mult la traumă. A existat doar o lipsă de încredere „, a spus el.” Au fost toate aceste lucruri pe care nu doriți să le admiteți persoanei cu care sunteți, pentru că este înfricoșător. Nu vrei să-i sperii spunând că ți-e frică”, a mai mărturisit artistul. 

Justin Bieber a fost victima depresiei și s-a luptat luni de zile cu diverse probleme fizice și psihice, înainte ca medicul să îi dea medicamentația potrivită. 

Foto: Facebook

Mesajul lui Harry pentru bunicul său, prințul Philip, a mișcat milioane de inimi