Justin Bieber și Hailey Baldwin s-au căsătorit în septembrie 2018 la un tribunal din New York, înainte de a găzdui o a doua ceremonie de nuntă mai mare un an mai târziu în Carolina de Sud. Într-un interviu pentru GQ, Justin Bieber a povestit despre căsnicia cu Hailey și problemele cu care s-au confruntat cei doi. 

Când cei doi s-au căsătorit, se pare că nu au consultat pe nimeni, ci pur și simplu au făcut ce au simțit, conform unei surse. Mai mult decât atât, Bieber a declarat că a simțit dintotdeauna că asta e menirea lui, aceea de a se căsători și de a avea copii. Totuși, star-ul spune că nu se pune problema acum de bebeluși, dar momentul potrivit la veni și el. 

Justin Bieber, despre demonii cu care s-a confruntat în căsnicia cu Hailey Baldwin

În interviu, Justin a dezvăluit că primul an de căsnicie a fost foarte greu pentru el și Hailey, căci se confrunta cu o mulțime de demoni din trecutul său. Proaspăta lui soție l-a ajutat să depășească aceste probleme cu iubirea și atenția ei. Până să se ajungă acolo însă, problemele lui Biebe au cauzat la început o ruptură între el și tânăra soție. 

„Primul an de căsătorie a fost cu adevărat dur, pentru că s-a întors mult la traumă. A existat doar o lipsă de încredere „, a spus el.” Au fost toate aceste lucruri pe care nu doriți să le admiteți persoanei cu care sunteți, pentru că este înfricoșător. Nu vrei să-i sperii spunând că ți-e frică”, a mai mărturisit artistul. 

Justin Bieber a fost victima depresiei și s-a luptat luni de zile cu diverse probleme fizice și psihice, înainte ca medicul să îi dea medicamentația potrivită. 

Foto: Facebook

Mesajul lui Harry pentru bunicul său, prințul Philip, a mișcat milioane de inimi

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp