Justin și Hailey Bieber încalcă regulile distanțării sociale. Kendall și Kylie Jenner la petrecere fără nici o grijă

Justin și Hailey Bieber încalcă regulile distanțării sociale. Kendall și Kylie Jenner la petrecere fără nici o grijă
Măsurile de distanțare socială păreau a fi neimportante duminică seară pentru Justin și Hailey Bieber. Cei doi au găzduit o petrecere extravagantă în casa lor din Beverly Hills.

Kendall și Kylie Jenner s-au numărat printre invitații la petrecerea exclusivistă, în ciuda avertismentelor repetate ale primarului din Los Angeles, Eric Garcetti, despre adunările sociale mari din oraș.

Ce măsuri ia primarul din Los Angeles

Adunările de orice dimensiuni cu persoane din diferite gospodării sunt interzise conform ordinului de sănătate al județului Los Angeles,  din cauza pandemiei de COVID-19. Eric Garcetti luând măsuri serioase anterior, prin tăierea utilităților a trei case din LA pentru găzduirea unor petreceri în casă „cu încălcarea ordinelor de sănătate publică”.

Peste 2000 de rezidenți din Los Angeles și-au pierdut viața în lupta cu virusului extrem de contagios, din 170000 de victime în toate Statele Unite.

Kendall și Kylie Jenner nu țin cont de restricții

În ciuda amenințării permanente, Kendall și Kylie aveau chef de petrecere, aduse de către șoferul lor. Acestea își croiau liniștite drumul către interiorul casei Monterey Colonial de 6132 de metri pătrați a lui Bieber, achiziționată de cântăreț pentru 8,5 milioane de dolari.

Optând pentru o pereche de pantaloni de piele, Kendall Jenner a atras atenția asupra fizicului ei de supermodel.

Kylie Jenner și-a completat ținuta cu tocuri elegante, în timp ce machiajul strident a atras atenția asupra caracteristicilor sale, recunoscute instantaneu.

Winnie Harlow s-a aflat și ea prin invitații la petrecere și a atras privirile într-un costum albastru de sală. Vedeta canadiană a completat look-ul cu o pereche de încălțări sport albe și a purtat o mască de protecție neagră.

Cu amenințarea COVID-19 din Los Angeles, Winnie părea a fi singurul invitat care a luat o măsură de precauție.

Justin și Hailey Bieber, gazdele perfecte

Jucând rolul unei gazde geniale, Justin și-a întâmpinat oaspeții cu îmbrățișări calde în timp ce s-au așezat într-o zonă de relaxare în aer liber, unde au fost servite rapid băuturi, cartofi prăjiți și pui.

Se înțelege că primarul din Los Angeles a tăiat utilitățile la cel puțin trei case pentru încălcarea regulilor legate de coronavirus împotriva adunărilor sociale, potrivit oficialilor locali.

Una dintre case, aflată în divizia centrală a orașului, a refuzat să respecte avertizările inițiale și a primit un aviz de urmărire în aceeași noapte. Poliția nu a furnizat o adresă pentru locuință, dar a transmis adresa către biroul lui Garcetti pentru a opri utilitățile, relatează Los Angeles Times.

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp