Kanye West a reușit să supere pe toată lumea. Ce a spus e șocant

Kanye West a reușit să supere pe toată lumea. Ce a spus e șocant
Kim Kardashian și familia sa sunt în stare de șoc după ce Kanye West, într-un prim miting electoral, a dezvăluit că s-au gândit serios la avort în cazul fiicei lor, North.

Un prim miting electoral al celui mai controversat candidat la președinția Statelor Unite, Kanye West, a fost locul unor informații cu adevărat neașteptate. Celebrul rapper și-a lansat campania pentru alegerile prezidențiale și a făcut o serie de afirmații cu ocazia unei adunări ținute în Charleston, Carolina de Sud.

Printre cele mai incitante afirmații făcute de acesta să numără cele pe tema avortului. Acesta a izbucnit în lacrimi și a povestit că putea să nu se nască dacă părinții lui ar fi perseverat în ideea de a nu-l aduce pe lume. Apoi a relatat, la fel de lacrimogen, că a fost la un pas să își ucidă propria fiică. „Dacă soția mea (n.r. Kim Kardashian) ar cere divorțul după acest discurs, ea e cea care a adus-o pe lume pe North, chiar dacă atunci nu am vrut”, a afirmat Kanye West.

Fiica lor, North West s-a născut în 2013, fiind una din cei patru copii ai cuplului.

Din acest punct, cântărețul a spus că, din punctul lui de vedere cuplurile trebuie să aibă libertatea de a decide dacă aduc sau nu pe lume copii, dar consideră că în egală măsură e necesar să se acorde un sprijin financiar tinerilor mame. „Oricine are un copil primește 1 milion de dolari”, a declarat West.


Jeremy Clarkson de la Top Gear sare în ajutorul puștiului de 5 ani jefuit de hoți

Brigitte și Pastramă al ei mută show-ul la tv. Îi concurează pe Vulpița și Viorel?


„Singurul lucru care ne poate elibera este respectarea regulilor care au fost date pentru a primi Pământul Făgăduinței. Avortul ar trebui să fie legal pentru că… Ghiciți ce? Legea nu este dată de Dumnezeu, deci este legalitatea?”, a mai spus acesta.

Declarațiile despre avortul dorit în cazul fiicei North au creat animozități în sânul familiei rapperului. Surse au spus site-ului de știri TMZ că membrii familiei au fost „șocați dincolo de cuvinte” de revelația personală a câștigătorului premiului Grammy și consideră că are „nevoie disperată de ajutor psihologic profesional” pentru ceea ce susțin că este „un episod bipolar”.

Familia și prietenii apropiați lui Kanye au fost și ei supărați, deoarece simt că artistul devine altceva ”pentru ceea ce este o alegere foarte importantă”. În timpul discursului său din Charleston, Kanye West a vorbit mulțimii fără microfon, într-o sală în care a fost necesar să își întrerupă discursul de mai multe ori și să ceară să se facă liniște. A purtat vestă antiglonț și și-a ras în cap „2020”.

Kanye West și-a anunțat candidatura în data de 4 iulie. Potrivit BBC el a atins deja termenul limită pentru a se califica la vot în mai multe state americane.

View this post on Instagram

First rally 🇺🇸 #kanyewest

A post shared by Kanye West (@kanyew.est) on

Sursa: Instagram