Rapperul în vârstă de 43 de ani a făcut jurământul în cursul unei dispute pe Twitter.

„Nu mai pun muzică până nu termin contractul cu Sony și Universal … Oh Dumnezeu … în numele lui Isus … vino și ia-mă”, a scris Kanye West pe Twitter.

Producătorul de succes Stronge a adăugat: „Trebuie să văd contractele tuturor la Universal și Sony. Nu mă voi uita ca oamenii mei să fie înrobiți. Îmi pun viața pe linia oamenilor mei. Industria muzicală și NBA sunt nave de sclavi moderne I Sunt noul Moise”.

Apoi a chemat familia Vivendi, care este conglomeratul francez care deține Universal, să vină și să-l găsească, așa cum a scris pe Twitter: „Familia Vivendi sunt în Calabassas”.

Mesaj către Drake și J Cole

Kanye a urmărit apoi colegii muzicieni Drake și J Cole, înainte de a se asemăna cu sclavul american Nat Truner, care a condus o rebeliune în Virginia în 1831.

„Am nevoie de o scuză [publică] de la J Cole și Drake pentru a începe imediat. Sunt Nat Turner … mă lupt pentru noi. Sunt al doilea cel mai bogat negru din America. Am nevoie de toți oamenii mei alături pentru a ne elibera”, a scris el.

Kanye a șters apoi mesajele, postând: „Am șters acel tweet despre bogății … bogăția este în dragostea noastră față de familie și frați și în serviciul nostru către Dumnezeu … să ne ridicăm … să comunicăm. Să nu ne mai omorâm reciproc … să-i arătăm lui Dumnezeu că suntem oameni ai zeilor … ego-ul meu primește tot ce e mai bun din mine … Dumnezeu nu ne măsoară după bani în împărăția lui … să iubim unii pe alții … îmi iubesc frații și mi-e dor de prietenii mei … Aștept să mă întâlnesc și cu [Shawn] Carter”.

Un alt tweet scria: „Nu sunt frate din industrie … nu-mi pasă … sunt în slujba lui Hristos … avem nevoie de vindecare mondială … Mi-e dor de frații mei … Refuz să mă cert cu bărbați negri pe etichete pe care nu le deținem … chiar și pe twitter „.

Kanye a postat apoi o captură de ecran a unei postări de pe contul de Instagram @balleralert, care a promovat o conversație între vedeta sportivă a NBA Kevin Durant și Steve Stoute, unde au cerut americanilor de culoare să nu-l susțină pe Kanye în încercarea sa de a deveni președintele SUA.

„Steve Stoute este un om bun … acesta este fratele meu … Sunt dezamăgit de multe dintre deciziile sale recente, dar Steve este fratele meu … Înțeleg frate și sunt aici “, a scris Kanye.

Kanye West a vrut să divorțeze de Kim Kardashian

Izbucnirea recentă a lui Kanye vine după ce a discutat online despre soția Kim și mama ei, Kris Jenner.

Kanye se afla în mijlocul unui episod de bipolaritate, când a anunțat că a încercat să divorțeze de Kim Kardashian în ultimii doi ani și că dorea ca Kris Jenner să stea departe de copiii săi înainte de a o compara cu dictatorul nord-coreean Kim Jong-un.

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp