Rapperul în vârstă de 43 de ani și-a anunțat ultimele planuri după ce a spus că a fost „deranjat” de conținutul din aplicația cea mai folosită de copii.

Momente tată-fiică cu Kanye West și North West

Kanye West a postat pe Twitter o fotografie adorabilă în care apare cu brațele în jurul celei mai mari fiice ale sale, după ce au urmărit împreună câteva videoclipuri pe TikTok. Pentru a-i înduioșa complet pe fani, acesta a descris imaginea cu „petrecem timpul tată fiică”.

Cum acesta își postează adesea toate gândurile pe contul de Twitter, Kanye și-a exprimat recent și ultima idee avută: „Tocmai am avut o viziune…Jesus Tok”.

Tik Tok în varianta religioasă

”Mă uitam pe Tik Tok împreună cu fiica mea și ca un tată creștin am fost deranjat de o mare parte din conținutul aplicației, dar m-am îndrăgostit de tehnologia ei. Ne rugăm să putem colabora cu TikTok pentru a-l modifica într-o versiune creștină și monitorizată, care va fi sigură pentru copii și toată lumea în numele lui Iisus Amin”, scrie rapperul.

Aplicația de social media a devenit celebră în rândul adulților, adolescenților și copiilor în timpul carantinei. Utilizatorii din aplicație creează, urmăresc și interacționează cu videoclipuri care variază de la coregrafii de dans până la apicultorii care salvează albine. 

Cu toate acestea, în curând ar putea fi interzisă în Statele Unite ale Americii din cauza temerilor în legătură cu securitatea și legăturile sale cu guvernul chinez. TikTok a negat afirmațiile potrivit cărora împărtășește datele personale ale utilizatorilor cu guvernul chinez. 

Kanye West la New York: în vizită pentru un nou proiect muzical

Ultima aventură profesională a lui Kanye West vine după ce ieri a fost reperat la New York, fără soția Kim Kardashian. Fanii au crezut inițial că acesta este în oraș pentru a participa la premiile MTV Video Music Awards din acest an, care vor avea loc duminică, 30 august.

O sursă apropiată cântărețului a susținut că acesta era în oraș pentru a-și termina viitorul proiect muzical. 

Kim Kardashian nu a fost văzută împreună cu soțul ei, iar zvonurile de pe internet spun că se află în Los Angeles cu cei patru copii ai lor: North, Saint, Chicago și Psalm.

Problemele din paradisul Kardashian

Problemele conjugale ale vedetelor au devenit publice după ce Kanye West și-a depys candidatura la prezidențiale, în iunie. O lună mai târziu, a participat la un miting în Carolina de Sud, în care a dezvăluit că soția sa aproape a avortat prima lor fiică.

Apoi, Kanye a publicat o serie de mesaje pe contul de Twitter în care făcea alte acuzații grave. Acesta a postat inclusiv un mesaj în care afirmă că a încercat să divorțeze de Kim Kardashian.

Se pare că lucrurile s-au îmbunătățit în ultimele zile, în condițiile în care Kanye a distribuit un videoclip în care o săruta pe fondatoarea SKIMS, la doar câteva săptămâni după cearta lor publică.

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp