Kate Middleton, arma secretă a Familiei Regale. A primit lecții de la cel mai bun profesor, regina Elisabeta a II-a

Kate Middleton, arma secretă a Familiei Regale. A primit lecții de la cel mai bun profesor, regina Elisabeta a II-a
Cititorii pe buze susțin că în urmă cu 12 ani, când a părăsit Westminster Abbey, în ziua nunții cu prințul William, Kate l-a întrebat doar atât: „Ești fericit?”.

Prima ei preocupare a fost fericirea soțului și așa a continuat până în ziua de azi. Nu e de mirare că a fost primită cu atâta căldura de Familia Regală și considerată de mulți ca fiind însăși viitorul monarhiei.

S-au schimbat multe de atunci pentru Kate Middleton, dar rolul ei a rămas același: să se asigure că soțul ei este fericit. Acesta este singurul lucru pe care Diana, nu l-a putut realiza. Și nici Charles nu a putut să facă asta. Iar oricine a văzut-o la încoronarea regelui de pe 6 mai, elegantă și strălucitoare în roba ei de Dame Grand Cross a Ordinului Regal Victorian a înțeles că acesta e unul dintre motivele pentru care mariajul lor funcționează.

Kate Middleton se pregătește să devină regină

Regina a învățat-o pe Kate tot ce are nevoie pentru a conduce Marea Britanie

O sursă a declarat pentru Daily Mail că „prințesa a căpătat încredere în sine, iar acest lucru vine odată cu timpul și cu experiența de a-și face treaba. Acest lucru este vizibil în discursurile sale publice și prin faptul că s-a extins cu propriile proiecte, cum ar fi proiectul Shaping Us”. A învățat tot ce a avut nevoie de la cel mai bun profesor, regretata regină Elisabeta a II-a, iar Kate a fost o elevă excelentă, păstrând și un aer de mister în jurul ei, asemenea fostei Suverane.

Curajoasă în relația cu supușii

Cu o echipă tânără și pricepută la Palatul Kensington care îi consiliază, soții Wales sunt foarte conștienți de faptul că fiecare interacțiune, chiar și o simplă plimbare, poate face înconjurul lumii în câteva secunde. În calitate de Prințesă de Wales, Kate a ieșit direct în lumina reflectoarelor și pare fericită să își îmbrățișeze puterea.

Kate Middleton, tot mai aproape de supuși

A devenit curajoasă în relația cu supușii, vorbește cu publicul, pozează cu ușurință pentru selfie-uri, îmbrățișează copiii care plâng. Asemenea gesturi i-au făcut pe specialiști să o asemene cu un politician care și-a făcut cea mai bună campanie electorală, reușind ce și-a dorit. Pentru că a știut să câștige votul publicului.

Omagiu adus soacrei

Asemenea prințesei Diana, Kate își asumă riscuri în ceea ce privește moda și culorile îndrăznețe. Costul ținutelor ei de la încoronare a fost estimat la peste 30.000 de lire sterline, dar banii au fost foarte bine cheltuiți. Kate i-a adus omagiu soacrei sale în ziua încoronării, purtând o pereche de cercei cu perle și diamante care au aparținut Prințesei Diana.

Încă de la început, o sursă de la palat a declarat că noua Prințesă de Wales „apreciază istoria” rolului, dar a vrut să-și „creeze propria cale”. Și nu va trăi niciodată în umbra Dianei. Iar aceștia sunt doar primii pași pe drumul a ceea ce promite să fie o călătorie de mare succes.

Recomandarile noastre