Kate Middleton dă tonul modei de toamnă cu o jachetă vintage. Vă puteți inspira

Kate Middleton dă tonul modei de toamnă cu o jachetă vintage. Vă puteți inspira
Jacheta Chanel a lui Kate Middleton este emblema stilului vintage pentru toamna 2022. Un blazer iconic purtat de o prințesă iconică.

Ca mari iubitori de sport, Prințul și Prințesa de Wales au participat la Coach Core, la Copper Box Arena din Londra. Aici, între o lovitură la minge și un joc de popice, cuplul și-a regăsit zâmbetul după perioada tristă din cauza morții Reginei Elisabeta.

Pentru această ocazie, Kate Middleton a ales să poarte o jachetă vintage Chanel din tweed albastru electric. Un model din anii 1990, dar încă foarte actual. Nu doar pentru că este un must have atemporal ci și pentru că conține cele mai tari tendințe ale acestui sezon.

Blazerul la două rânduri de nasturi e sinonim cu eleganța și puterea feminină. Acesta va fi protagonistul sezonului rece asortat cu fuste și rochii. Dar și pe pantaloni, precum cei purtati de Middleton, negri și evazați.  Nuanța jachetei Chanel este un albastru electric strălucitor și intens. Spre deosebire de alte culori strălucitoare, generează calm și seninătate. Și, judecând după zâmbetul orbitor al mamei lui George, Charlotte și Louis, chiar funcționează.

Cum să asortezi jacheta vintage a lui Kate Middleton în această toamnă

Modelul denotă durabilitatea unei piese vestimentare iconice care a făcut istorie și care este interpretată în moduri diferite de la sezon la sezon, rămânând în același timp fidel cu sine, arată Elle.com. Jacheta purtată de Kate Middleton amintește de stilul militar, dar în acest caz rigoarea și severitatea sunt atenuate de material, un tweed moale și confortabil, o țesătură iconică Chanel.

Dacă nu ați avut norocul să găsiți o comoară ascunsă în garderoba bunicilor și mamelor, nu disperați. Sunt multe magazine de epocă și piețe de vechituri care chiar merită vizitate.  Și să dai peste o jachetă din tweed din anii 90 (chiar dacă nu este Chanel) precum cea purtată de Middleton este mult mai ușor decât crezi.  În acel moment, dilema va fi doar pe stil.  Dar îți sugerăm asta.

În această toamnă, blazerul din tweed se poartă cu fuste mini plisate și pantofi din piele lăcuită neagră, un look „college”  foarte trendy.  Dacă preferați un stil mai sportiv atunci încercați jacheta din tweed împreună cu o pereche de blugi drepți. Adăugați o cămașă din denim. Și ciocate ascuțite, casual cu o notă de western.  Pe scurt, blazerul din tweed este o piesa vestimentara indispensabilă în garderoba toamnei. E șicea mai flexibila a sezonului: îți va oferi mari satisfacții.  Și dacă va fi vintage sau second hand, cu atât mai bine.

Sursa foto: Instagram