Kate Middleton, viitoarea regină cu cercei de 15 dolari. Englezoaicele au dat iama în magazin

Kate Middleton, viitoarea regină cu cercei de 15 dolari. Englezoaicele au dat iama în magazin
Când l-a cunoscut pe prințul William era doar o tânără obișnuită, studentă la o facultate prestigioasă din Scoția. Acum, Kate este un etalon pentru toate femeile lumii.

Are un stil vestimentar lăudat de critici și un comportament ireproșabil. Cum se impune Kate Middleton.

Kate Middleton nu face niciodată un pas greșit. Chiar dacă promovează produsele mass-market

Kate Middleton a ajuns din nou în centrul atenției presei internaționale. Cu câteva zile în urmă, prințesa a fost fotografiată la Londra, purtând o ținută care i-a scos în evidență trupul bine lucrat. Kate a optat pentru o maletă roșie din cașmir, purtând semnătura Ralph Lauren.

Dar și o fustă în aceeași nuanță, plisată, de la Christopher Kane, al cărei preț se spune că ajunge la aproape 1.000 de dolari. Kate a accesorizat totul cu o pereche superbă de pantofi nude, tot de la Ralph Lauren de 675 de dolari și o geantă de aproape 400 de dolari.

Prințesa a ales cercei de doar 15 dolari

Cu o coafură impecabilă și un machiaj la fel, soția prințului William a ales însă să poarte o pereche de cercei care costă aproximativ 60 de lei, pe care i-a achiziționat de pe un site de unde cumpără toate femeile lumii. E lesne de înțeles că în scurt timp stocul s-a epuizat complet.

Nu este pentru prima dată când Kate promovează produse mass market, care sunt la îndemâna tuturor. Când a vizitat University College London’s Centre for Longitudinal Studies, Kate a purtat o rochie în valoare de doar 16 lire sterline.

Apreciată de regină

Potrivit publicației US Magazine, Kate Middleton a reușit să intre sub pielea reginei Elisabeta a II-a după zece ani. În toată această perioadă, ea a făcut tot ce a putut să-i demonstreze suveranei că este persoana potrivită să preia responsabilitățile când va veni momentul. Și a reușit, o sursă apropiată familiei declarând pentru aceeași publicație că cele două au o relație foarte frumoasă, Elisabeta fiind convinsă că va fi o regină pe cinste.

Pe surse: vogue