Kevin Costner are inima frântă. Cea de-a doua soție a cerut divorțul. De ce s-a ajuns în această situație

Kevin Costner are inima frântă. Cea de-a doua soție a cerut divorțul. De ce s-a ajuns în această situație
Kevin Costner nu are noroc în dragoste. Și cea de-a doua soție n-a mai rezistat în căsnicie și vrea să-și vadă de viața ei.

18 ani de căsnicie au fost uitați într-o clipă de cea de-a doua soție a lui Kevin Costner. Femeia a intentat divorț, invocând „diferențe ireconciliabile”.

În vârstă de 49 de ani, Christine Baumgartner, a depus luni cererea de divorț și a cerut custodia comună a celor trei copii ai cuplului,  Cayden de 15 ani, Hayes de 14 ani și Grace, în vârstă de 12 ani. Celebrul actor a mărturisit că simte o „mare tristețe” în legătură cu decizia soției sale și cere, de asemenea, custodia comună a copiilor.

Kevin Costner, Christine și copiii lor, când formau o familie fericită

„Cerem ca intimitatea lui, a lui Christine și a copiilor lor să fie respectată”

Vedeta și soția sa, model și designer de modă, au început să se întâlnească în 2000 și s-au căsătorit la ferma lui Costner din Aspen, Colorado, în anul 2004. „Este foarte trist pentru că au intervenit situații care nu au depins de el și care l-au făcut pe Kevin Costner să fie nevoit să participe la o acțiune de desfacere a căsătoriei.

Cerem ca intimitatea lui, a lui Christine și a copiilor lor să fie respectată în timp ce traversează această perioadă dificilă”, se arată într-o declarație a reprezentantului actorului.

Până acum, soția nu a depus o cerere de pensie alimentară. Însă presa a scris că ea a decis separarea pentru că i-a cerut lui Kevin să renunțe la serialul „Yellowstone”, pentru că pleca de acasă luni întregi pentru filmări. Cu toate acestea, Costner nu numai că nu a renunțat, dar a mai luat un proiect western, „Horizon”, în care va juca, pe care-l va produce și-l va regiza, pentru care va trebui să lucreze 220 de zile.

Costner a mai căsătorit cu Cindy Silva

Unul dintre cei mai iubiți actori ai lumii a mai fost căsătorit cu Cindy Silva, iar din iubirea lor au venit pe lume trei copii, Annie, în vârstă de 39 de ani, Lily de 36 de ani și Joe de 35 de ani. De asemenea, el mai are un fiu, Liam Costner, din relația pe care a avut-o cu Bridget Rooney, după ce s-a despărțit de Silva.

Vestea divorțului vine la câteva săptămâni după ce DailyMail.com a relatat noi detalii despre ruptura lui Costner cu Taylor Sheridan, creatorul Yellowstone. Sursele spun că Sheridan a dezvoltat un „complex de Dumnezeu”, ceea ce l-a determinat pe Costner să fie frustrat de dezvoltarea serialului de succes al rețelei Paramount.

„Actorii din distribuție sunt ca o familie pentru el”

„Kevin va fi totdeauna mândru și recunoscător pentru Yellowstone, iar actorii din distribuție sunt ca o familie pentru el. El a simțit doar că Yellowstone se îndreaptă într-o direcție care nu era în concordanță cu viziunea lor inițială și a fost întâmpinat cu critici, inclusiv că ar trebui să se limiteze la actorie”, a declarat o sursă.

Recomandarile noastre