Khloe Kardashian și-a vândut conacul cu aproape 15 milioane de dolari

Khloe Kardashian și-a vândut conacul cu aproape 15 milioane de dolari
Khloe Kardashian și-a luat rămas bun de la conacul ei „magic” din Calabasas, California, după ce l-a vândut cu 15 milioane de dolari.

Vedeta în vârstă de 36 de ani s-a mutat din casa luxoasă cu vedere la Malibu Canyon și le-a oferit fanilor un tur al proprietății goale.

Ea le-a spus fanilor că speră ca noii proprietari să se bucure să locuiască acolo la fel de mult ca și ea.

„Este gol, suntem de aici. Și noii proprietari primesc o casă frumoasă și binecuvântată. Această casă este atât de specială și de magică. Am cele mai bune amintiri în această casă frumoasă. Și sunt atât de fericită să o transmit mai departe”, a explicat ea într-un videoclip postat pe Instagram.

Khloe a cumpărat casa de la Justin Bieber

Khloe a cumpărat casa în anul 2006 de la starul pop Justin Bieber și a vândut-o luna trecută.

Imensul imobil, situat în comunitatea exclusivă închisă The Oaks, a fost introdus pe piață pentru 18.950.000 de dolari în luna mai a acestui an. Până la urmă a fost vândut unui antreprenor de cosmetice cu 15 milioane de dolari.

Casa cu șase dormitoare și șapte băi este primul loc cumpărat de Khloé după ce și-a încheiat căsătoria turbulentă cu Lamar Odom, la sfârșitul anului 2013, și s-a mutat din casa pe care o împărțiseră.

În timpul pandemiei COVID-19, Khloé s-a auto-izolat acasă cu fiica ei de doi ani True și cu iubitul Tristan Thompson. 

Khloe a mers prin casă filmând pe telefon, arătând camerele uriașe cu tavan înalt și ferestre masive înainte de a ieși afară pentru a filma grădina cu priveliștea sa uimitoare. De asemenea, ea a filmat camera fiicei sale True, care stătea acum goală.

„Mai multe amintiri de adunat. Mai multe case de iubit, dar acesta este Raiul pe Pământ”, a spus ea.

Observând cât de mult a lucrat la grădină, Khloe a recunoscut că abia așteaptă să-și transforme următoarea casă.

„O, Doamne, doar uluitoare, toate amenajările și dragostea pe care le-am pus în curtea din spate. Abia aștept să mă recreez la o altă casă. Probabil sunt o nebună pentru cât de mult îmi place peisagistica, dar este doar magie. Iubesc florile, ele te fac fericit! Îmi va fi dor de tine. Mulțumesc pentru amintiri, casă”, a spus Khloe.