Vedeta în vârstă de 39 de ani a anunțat sfârșitul emisiunii Keeping Up With The Kardashians la începutul săptămânii. Fotografiile postate în trecut i-au făcut pe fanii lui Kim să creadă că aceasta ar fi putut adăposti un „al șaselea deget de la picioare”.

Kim Kardashian explică „ciudățenia” pe Instagram Story

Fondatoarea KKW Beauty speră că a lămurit dezbaterea, odată pentru totdeauna, cu dovada că are cinci degete. Vorbind într-un videoclip postat pe Instagram Story, Kim a spus: „Bine, așa că toată lumea crede că am șase degete și este cu adevărat ciudat”.

Vedeta și-a numărat apoi degetele pentru ca toți fanii săi să le vadă, arătând că nu există cu adevărat un „mister” și nu este al șaselea deget la picior. După ce a făcut asta, a arătat apoi de ce a început zvonul. A explicat ce se întâmplă atunci când pune piciorul pe podea.

„Dar această parte a piciorului meu se umflă atunci când port un pantof la fel ca acesta. Și într-o imagine, nu știu de ce, arată ca un al șaselea deget de la picior. Sper că asta a răspuns tuturor întrebărilor voastre, pentru că am doar cinci degete la fiecare picior”, a explicat Kim Kardashian.

Un doctor are explicația pentru „al șaselea deget”

Speculațiile au existat de ani de zile, dar au ieșit din nou în evidență recent, când prietena lui Kim, Monica, a postat o fotografie cu ea și cu Kim și la La Anthony. În fotografie, Kim are piciorul lipit ferm de podea, iar fanii au început să pună întrebări pe rețelele de socializare despre „cele șase degete”.

 

„În esență, ceea ce vedeți este al cincilea os metatarsian care iese puțin în afară, ceea ce creează aproape o iluzie optică că ar avea al șaselea deget de la picior”, a spus dr. Daniel Geller, care a vorbit anul trecut în cadrul Hollywood Life.

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp