Bârfoteca. Kim Kardashian pregătește o  petrecere „de divorț”. Vedeta închiriază o insulă privată

Bârfoteca. Kim Kardashian pregătește o  petrecere „de divorț”. Vedeta închiriază o insulă privată
Se pare că Kim Kardashian intenționează să închirieze o insulă privată pentru a se relaxa după zvonul că s-a despărțit de Kanye West.

Kim Kardashian pregătește o  petrecere. Vedeta nu a confirmat încă statutul căsătoriei sale cu rapperul. Dar cuplul s-a confruntat cu zvonuri despre un divorț iminent de săptămâni întregi. 

Kim Kardashian pregătește o  petrecere „de divorț”

Acum, în mediul online circulă zvonuri cum Kim Kardashian plănuiește o petrecere „de divorț”. Vedeta se află în prezent în vacanță în Turks și Caicos.

„Se uită să închirieze o stațiune de lux, probabil o insulă privată, unde să bea cocktailuri și să danseze. Vor veni și copiii, dar toată lumea vrea ca Kim să se răsfețe și să se relaxeze”, se scrie pe rețelele de socializare.

Se sugerează că Kim va filma călătoria pentru un nou proiect de reality TV, după ce a semnat recent un nou acord cu Disney și cu serviciul de streaming Hulu.

„Bineînțeles, va fi totul grozav, așa că vor filma totul pentru noua ei emisiune TV. Kim Kardashian simte doar acest imens sentiment de pozitivitate și libertate. În cele din urmă este încântată de viitor”, mărturisește un prieten al familiei Kardashian.

Kim Kardashian și Kanye West

Kim și Kanye sunt părinții lui North (în vârstă de șapte ani), Chicago (în vârstă de doi ani), Saint (în vârstă de cinci ani) și Psalm (care împlinește doi în mai). Sursa adaugă că Kim se asigură că copiii sunt bine, dar dorește să se concentreze și asupra propriei sale stări de bine.

„Bineînțeles, copiii sunt o prioritate, dar vrea să aibă grijă și de ea însăși. Cred că vor beneficia cu toții de energia ei pozitivă pe care o vor pierde”.

Kim și Kanye s-au căsătorit într-un foc de publicitate în Florența, Italia, în 2016. A fost a treia călătorie a lui Kim către altar după căsătoriile eșuate cu magnatul Damon Dash și sportivul Kris Humphries.

Căsnicia lor a avut probleme de ceva vreme, dar abia în această lună au circulat zvonurile despre un divorț. Kim și Kanye nu au vorbit încă despre zvonurile despre starea căsniciei lor.

La ce poți folosi cojile de ouă. Întrebuințări practice