Kim Kardashian pune presiune pe instanța americană în procesul de divorț. Kanye se comportă tot mai bizar

Kim Kardashian pune presiune pe instanța americană în procesul de divorț. Kanye se comportă tot mai bizar
Kim Kardashian își dorește ca procesul ei de divorț să se încheie cât mai curând. Motivul îl reprezintă  postările lui Kanye West de pe Instagram, postări care o rănesc emoțional.

Kim o afirmă foarte direct: „Îmi doresc foarte mult să sfârșesc procesul de divorț”.  Ea i-a spus judecătorului că i-a cerut lui Kanye să păstreze detaliile legate de divorțul lor privat, „dar el nu a făcut acest lucru” și vorbește despre valul de postări de pe rețelele sociale ale lui Kanye, cu privire la intimități din relația lor.

Kim a declarat: „Kanye a pus multe neadevăruri cu privire la chestiunile noastre private pe rețelele de socializare, ceea ce a creat mult stres emoțional”. Ceea ce nu spune vedeta e și stresul suplimentar alimentat de aparițiile publice ale lui Kanye West în compania unor femei care seamănă foarte mult cu ea și poartă exact aceleași ținute cu care aceasta s-a afișat când era încă în relații bune cu el (foto). Zilele trecute el s-a afișat cu Chaney Jones.

În stânga e copia, in dreapta e originalul.
Noua parteneră a lui Kanye West seamănă izbitor de mult cu fosta lui nevastă. Aceasta poartă și haine identice cu ale ei.
Bizar. Copia lui Kim isi accepta rolul de „inlocuitoare”

Kanye West le dă de furcă și propriilor avocați

În procesul de divorț, Kanye a cerut să fie împiedicată Kim să transfere active din orice firmă, iar  vedeta, care are studii de drept, susține că este ridicolă cererea atâta vreme cât ei au semnat un contract prenupțial care le păstrează toate firmele și acțiunile separate, scrie Daily Mail.

Și  avocații lui Kanye recunosc că au probleme cu el.  În octombrie 2021, ei i-au scris avocatului lui Kim despre încercarea de a întrerupe contractul prenupțial pentru Ye, spunând… „Dar, după cum știți, ne confruntăm cu provocări în comunicarea cu clientul nostru, și valabilitatea contractului prenupțial (cu toate  implicații juridice aferente) este o problemă grea de abordat.”

Kim concluzionează: „Deși mi-aș dori că mariajul noastră să fi reușit, mi-am dat seama că nu există nicio modalitate de a repara căsnicia noastră. Kanye nu este de acord, dar cel puțin se pare că el  și-a dat seama că vreau să pun capăt căsniciei noastre, chiar dacă el nu o face”.

Ea adaugă că trebuie să fie singură pentru a “începe procesul de vindecare și pentru ca toată familia noastră să înceapă procesul de vindecare și să avanseze în această nouă etapă  din viața noastră”. Se așteaptă ca la termenul de săptămâna viitoare divorțul să fie finalizat.

Sursa foto: Instagram, Daily  Mail.

Recomandarile noastre