Cuplul, care s-a căsătorit în 2014, a fost implicat în multe drame publice în ultima vreme. Totul a început atunci când Kanye a făcut un șir de comentarii controversate și remarci dure despre soția sa și faimoasa ei familie în timpul și după mitingul său prezidențial.

Kanye West a vrut divorț

Rapperul a spus că el și vedeta din Keeping Up With The Kardashians au considerat să renunțe la prima sarcină. A spus că a încercat să divorțeze de Kim de ani de zile, că filmul Get Out este despre viața lui și a comparat-o pe soacra sa, Kris Jenner, cu Kim Jong.

S-a raportat că Kim și Kanye au purtat „discuții de criză” după incident și Kim a fost văzută izbucnind în lacrimi în timpul unei discuții tensionate cu soțul ei.

După ce au vorbit despre problemele sale de sănătate mintală și despre diagnosticul bipolar, cuplul a lucrat la relație, iar cei din interior spun că, în timp ce Kanye se află într-o stare de spirit mult mai bună, mai este mult de lucru atunci când vine vorba despre căsătoria sa.

„Kim și Kanye se descurcă bine. Kanye se află într-o stare mentală mai bună. Căsătoria lor are încă nevoie de muncă, dar Kim se apropie de el. El nu o exclude și vrea să fie cu familia lui. Kim continuă să fie incredibil de răbdătoare și să înțeleagă dorința lui Kanye de a candida la funcția de președinte. Vrea doar ca următoarele luni să treacă pașnic. Kanye face tot ceea ce îl face fericit”, spune o sursă apropiată familiei.

Campania prezidențială

Kim și Kanye au petrecut weekendul împreună în Atlanta, Georgia, împreună cu copiii lor North,, Saint, Chicago și Psalm. Kanye a negat recent afirmațiile că ar fi fost plătit de partidul republican pentru a distrage alegătorii și pentru a se asigura că Donald Trump câștigă un al doilea mandat în calitate de președinte american.

Rapperul, care insistă că este serios în legătură cu oferta sa de președinție, a precizat că nu are nimic de câștigat din acest scenariu, spunând: „Nu mă poate plăti nimeni, am mai mulți bani decât Trump!”.

În timpul unei discuții cu Nick Cannon la podcastul său Cannon’s Class, el a făcut tot posibilul să distrugă zvonurile care spun că ar fi doar o marionetă a partidului republican.

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp