Vedeta în vârstă de 40 de ani și-a transmis pe Twitter sprijinul pentru noua echipă de la Casa Albă și a lăudat-o, în special pe vicepreședintele ales, Kamala Harris. Acest lucru se întâmplă în ciuda faptului că soțul ei ar fi pierdut 9 milioane de dolari într-o campanie, care în cele din urmă a eșuat spectaculos.

Kim Kardashian speră la un viitor luminos

Kim a sărbătorit postând o fotografie pe Instagram. Ea a pozat într-o vesta de piele asortată cu o fustă bordeaux, care i-a accentuat silueta curbată. Și-a purtat părul lung într-o împletitură până la talie, în timp ce a pozat la ceea ce pare a fi o ședință foto pentru KKW Beauty. Kim a titrat fotografia: „Viitorul nostru pare luminos”.

În timp ce vedeta pare fericită de noua echipă care preia conducerea țării, Kim a avut o relație bună cu Trump și l-a lăudat cu privire la politicile sale de reformă a închisorilor. Ea a refuzat să vorbească negativ despre fostul președinte, când a spus despre părtinirea ei politică din seria Netflix a lui David Letterman, Următorul meu invitat nu are nevoie de nicio prezentare.

Cum a ajuns Kim Kardashian la Trump

Kim a spus că prietenii ei erau îngrijorați de faptul că reputația ei ar putea fi criticată dacă ar merge la Casa Albă să-l vadă pe Trump, dar și-a justificat vizita spunând că dacă nu se duce „viața acestor oameni nu are nicio șansă”.

Pledoaria ei l-a convins pe Trump să schimbe condamnarea pe viață a lui Alice Johnson, care petrecuse mai bine de 20 de ani după gratii pentru infracțiune nonviolentă de droguri, fără condiționare.

Prințesa Diana, păcălită de jurnalistul care i-a luat interviu. Acuzația a produs scandal, la 25 de ani de la mărturisirile despre divorț

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri