Kris Jenner și-a vândut conacul Hidden Hills pentru suma de 15 milioane de dolari în numerar, într-o vânzare off-market, conform datelor furnizate de Variety.

Cumpărătoarea se numește Katharina Harf, fiica mai mică a președintelui și CEO-ului Coty Peter Harf, a cărei companie a achiziționat anul trecut marca de cosmetice Kylie Jenner, pentru suma de 600 de milioane de dolari.

După cum relatează Variety, proprietatea este situată vis a vis de conacul deținut de Kim Kardashian și soțul Kanye West. Ea a achiziționat proprietatea cu sub 10 milioane de dolari în urmă cu trei ani.

Design-ul locuinței vândute de Kris Jenner

Reședința principală are peste 9459 de metri pătrați, șase dormitoare și opt băi. Pe proprietate există și o piscină mare, o bucătărie în aer liber cu o groapă pentru foc și un foaier spațios cu tavan înalt cu o scară din lemn care duce la etajul superior cu panouri din sticlă.

Există o bucătărie cu o insulă centrală, care se dublează ca un bar de mic dejun.

Dormitorul principal este situat la parter, cu uși de sticlă deschise către curtea din spate și un șemineu elegant.

Desigur, există un dulap mare personalizat. Dormitoarele suplimentare cu facilități en-suite sunt situate la nivelul superior. De asemenea, există o sală de gimnastică, iar camera familiei de la etaj include un bar.

Baia privată cu pardoseală din lemn și marmură, o cadă autonomă și un duș cu pereții până la tavan, cu vedere la grădină.

Unde se mută Kris Jenner

Kris nu va rămâne fără adăpost după vânzare, desigur. Ea are o serie de proprietăți de mai multe milioane de dolari în portofoliul său, inclusiv cele care servesc ca locuințe pentru faimosii ei copii.

Potrivit Variety, deține, de asemenea, o proprietate de 12 milioane de dolari în La Quinta, California, trei apartamente în Calabasas și conacul Hidden Hills în care locuia cu fostul soț Caitlyn Jenner, fostul atlet devenit transgender și folosit pentru emisiunea tv a familiei.

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp