La 87 de ani, Marina Voica conduce o mașină sport. Cum reușește vedeta să se țină atât de bine

La 87 de ani, Marina Voica conduce o mașină sport. Cum reușește vedeta să se țină atât de bine
Vocea de aur a muzicii ușoare românești, Marina Voica, le dă clasă multor femei. La 87 de ani, conduce, fără frică, o mașină sport.

Chiar dacă e ușoară ca un fulg, Marina Voica e plină de energie. Conduce o mașină sport și e mai optimistă ca niciodată.

A strălucit pe scena Festivalului de la Mamaia, la cea de-a 60-a ediție și a primit un premiu pentru activitatea sa artistică. Marina Voica, doamna muzicii ușoare românești a cântat dumnezeiește, dar singurul lucru care a pus-o în dificultate fiind chiar premiul care cântărește două kilograme.

Atunci vedeta a mărturisit că se simte foarte bine la o înălțime de 1,59 m și o greutate de doar 39 de kilograme. „Premiul de la Mamaia cred că are mai mult de 2 kilograme. Și la kilogramele mele… Am 39 de kilograme… Trofeul e din metal și gros, așa. E foarte frumos făcut. M-am simțit extraordinar la Mamaia. A fost frumos”, a declarat Marina Voica pentru Viva.

Cară cu roaba fără să fie ajutată de nimeni

Mai activă chiar și ca o adolescentă, la 87 de ani, Marina Voica e plină de viață. Cântă cu ușurință live, iar toată lumea e surprinsă de unde are atâta acuratețe în voce, iar de când s-a mutat la Breza nu e zi de la Dumnezeu în care să nu facă mișcare.

Marina Voica la Festivalul Mamaia, 2023

Pentru că e singură, nu se dă înapoi să care cu roaba fără să fie ajutată de nimeni și consideră că mișcarea e cea care o ține tânără. Și mai face Marina Voica un lucru pe care nu l-a știut nimeni până acum: conduce cu ușurință o mașină sport. Â

„Nu sunt deloc piele și os, am un corp foarte frumos, multe femei mă invidiază”

„Eu cânt cu mare ușurință, așa am cântat toată viața. Lumea a fost surprinsă, cu toții m-au sărbătorit pe scenă, sunt o legendă vie, sunt bine, stați liniștiți! Nu sunt deloc piele și os, am un corp foarte frumos, multe femei mă invidiază. Cei care tot zic că sunt doar piele și os știu, oare, că eu conduc și acum o mașină sport, care e foarte greu de condus?”, a dezvăluit Marina Voica la un moment dat Playtech.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre