Laura Cosoi, probleme de sănătate în vacanța din Franța. Ce s-a întâmplat cu vedeta

Laura Cosoi, probleme de sănătate în vacanța din Franța. Ce s-a întâmplat cu vedeta
După o perioadă lungă în care vacanțele au fost doar o frumoasă amintire, Laura Cosoi și-a văzut visul cu ochii. Doar că sejurul i-a fost umbrit de probleme de sănătate.

Un sejur în Franța nu poate fi uitat cu una, cu două. Laura Cosoi a dat o fugă în cele mai frumoase locuri, dar sănătatea i-a jucat feste.

Laura Cosoi, probleme de sănătate în Franța. Ce s-a întâmplat cu vedeta

A fost extrem de fericită când restricțiile s-au ridicat și a reușit să plece într-o vacanță binemeritată în Franța. Din nefericire însă, Laura Cosoi nu a putut să se bucure pe deplin. „Ne este bine în vacanță, deși în primele zile m-a tot necăjit stomacul. Probabil este un început de gastrită pe care ar fi bine să o investighez la întoarcerea acasă.

Cu doi copilași după noi trebuie să facem în așa fel încât să fim foarte bine organizați, mai ales că francezii sunt stricți cu orele de masă. Ne-am descurcat până acum. Am vizitat locuri frumoase, cu istorie, dar cel mai mult ne aleargă Vera care pur si simplu nu mai are răbdare să stea locului. Și acesta este doar începutul. Am realizat și că nu mai am poze singură de ceva vreme.

Acum mă uit de cazare pe coasta Franței, căci vrem să stăm câteva zile și la mare. Aveți recomandări? Ar fi de mare ajutor… Promit să revin pe blog cu povestea detaliată a acestei vacanțe. Primesc multe mesaje și aș vrea să ajut familiile cu copilași care ar avea în vedere o vacanță în această zonă! (…) Gânduri bune, dragi prieteni!

Aștept idei pentru cazarea de pe coastă. Să fie pentru o familie cu copii, cât mai aproape de plajă, eventual cu piscină, loc boem unde să avem și ce mânca”, a scris vedeta pe pagina sa de Instagram.

Vrea să ia lecții de pian

Impresionată de frumusețea Franței și de muzică, Laura s-a gândit că n-ar fi rău dacă în viitor ar lua lecții de pian, lucru pe care l-a împărtășit și prietenilor săi de pe rețelele de socializare. „Am luat prânzul la Chateau de Pondres, în zona Sommiers, împreună cu familia!

Îmi imaginam că în această vacanță voi sta la un moment dat pe un scaun de fier forjat, la o masă frumos apretată, cu ochii la nori și sufletul în liniște! A fost frumos. Mi-a trecut prin minte să iau și lecții de pian la întoarcerea acasă. O fi târziu?”, a mai spus blonda.

Sursă foto: Instagram