Laurențiu Reghecampf, obligat să țină pasul cu Corina Caciuc – Foto

Laurențiu Reghecampf, obligat să țină pasul cu Corina Caciuc – Foto
Laurențiu Reghecampf a ales o parteneră mai tânără și acum trebuie să țină pasul cu ea. Cu 17 ani diferență între ei, antrenorul e obligat să se mențină în formă.

Laurențiu Reghecampf, în vârstă de 47 de ani, și Corina Caciuc, de 30 de ani, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mult timp. Cei doi au împreună un băiețel și o relație discretă, așteptând finalizarea divorțului dintre antrenor și fosta sa soție, Anamaria Prodan, pentru a se putea căsători. În timp ce micul Liam e primul copil al tinerei, pentru antrenorul echipei din Baku, acesta e al treilea pe care-l are, fiecare din fiii săi având altă mamă.

Reghe  și Corina, o familie cât se poate de discretă

Sunt rare momentele în care Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf apar împreună în imagini, și asta cu atât mai mult cu cât tânăra are contul de Instagram restricționat. În acest weekend însă, ea a dezvăluit cum își menține silueta, alături de partenerul său. Postarea vine după ce, recent, a arătat ce tătic implicat e antrenorul azerilor, cum au ei, împreună, grijă de copilul lor, micuțul Liam. Puștiul a luat toată frumusețea de la ambii părinți și e absolut adorabil.

Laurențiu Reghecampf, obligat să țină pasul cu Corina Caciuc

Îmbrăcați în echipament sportiv de vânt, Corina Caciuc își scoate iubitul la mișcare, dis de dimineață. Ea a postat imagini cu ambii echipați corespunzător, pentru sport, în lift, în timp ce ieșeau să facă mișcare. Ceva mai târziu, iubita lui Reghe a dezvăluit și peisajul pe care-l văd de pe faleză, în timp ce se mișcă pentru a-și menține siluetele.

Corina Caciuc pune puține fotografii cu ea pe rețelele sociale. Ea a dezvăluit, cu ocazia botezului micului Liam, cât de rapid și-a revenit după sarcină, etalându-și silueta într-o rochie mulată. Se vede că ea este atentă la alimentație și mișcare, are grijă să rămână frumoasă și atractivă pentru noua sa familie. Corina are grijă de silueta ei și de a lui Reghe.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre