Laurette vrea nuntă doar la Paris. Poate a treia oară va fi cu noroc

Laurette vrea nuntă doar la Paris. Poate a treia oară va fi cu noroc
Laurette Atindehou e una dintre cele mai frumoase femei din România, dar domnii care mai sperau să aibă vreo șansă au primit vestea cea mare: se mărită.

A devenit celebră în urmă cu mulți ani, după un scandal  îngrozitor cu Stelian Ogică, pe care l-a acuzat de viol, iar trecutul mulatrei a fost unul tumultos. Cunoscută ca și prietena de suflet a lui Ion Țiriac, frumoasa Laurette Atindehou își pune pirostriile din nou. Unde va fi nunta.

Laurette vrea nuntă doar la Paris. Poate a treia oară va fi cu noroc

După scandalul cu Ogică, Laurette a avut multe relații la activ, dar nici una nu a fost pe placul ei. Apoi s-a căsătorit, dar nici relația cu tatăl fiicei ei, Mihai Ștefan, nu a fost una roz, fiind plină scandaluri și despărțiri. O altă problemă pe care a dezbătut-o pe toate posturile tv a fost momentul în care mulatra a fost bătută de un bărbat într-un hotel din București.

Nici a doua oară n-a fost mai bine

Astrele păreau că se aliniază din nou când l-a cunoscut pe afaceristul Ciprian Nistor. Cei doi s-au îndrăgostit nebunește, dar iubitul a fost arestat și încarcerat în Penitenciarul Jilava. Pentru Laurette n-a fost un impediment, dovadă că a doua căsătorie a fost făcută în spatele gratiilor.

Doar că la scurt timp a început un alt scandal, mulatra fiind acuzată că i-a pus coarne afaceristului. Și pentru că se simțea ca într-o colivie, Laurette a divorțat din nou. După mult circ și reproșuri cât cuprinde, Laurette a ajuns să aibă doar cuvinte de laudă la adresa lui Nistor. La un moment dat, în viața lui Laurette a intrat și italianul Alessandro, alături de care a stat șase ani, iar ulterior s-a iubit și cu fostul dinamovist, Magaye Gueye.

„Îmi iubesc soțul așa cum iubesc cafeaua neagră dimineața”

La 38 de ani, Laurette e gata să-și facă familia pe care și-a dorit-o dintotdeauna. Alesul inimii sale este fostul dinamovist Magaye Gueye, alături de care a avut în ultimii ani o relație cu suișuri și coborâșuri. „E nevoie de o femeie angelică pentru a fi totul paradisiac. Îmi iubesc soțul așa cum iubesc cafeaua neagră dimineața”, a scris mulatra pe contul de socializare.

Ea a mărturisit că urmează să facă pasul cel mare, iar nunta va avea loc în cel mai frumos oraș, Paris. „Nu, nu ne-am căsătorit. Suntem de trei ani împreună, el m-a cerut de soție, suntem foarte bine, ne înțelegem foarte bine, ne iubim, totul e ok!

Nu știu când o să facem nunta, nu știu ce să zic, probabil într-un timp destul de scurt, nu știu ce să zic momentan. Probabil va fi ceva foarte restrâns, cu familia și prietenii, și nu în România, cu siguranță va fi în Paris”, a spus Laurette pentru Spynews.

Sursă foto: instagram