Lecție de modă de la Kate Middleton. Cum să te îmbraci foarte elegant fără să cheltui o avere

Lecție de modă de la Kate Middleton. Cum să te îmbraci foarte elegant fără să cheltui o avere
Kate Middleton a avut o apariție, marți, alături de soțul ei, prințul William, care poate servi oricând ca lecție de modă și stil. Fără să opteze pentru o vestimentație scumpă, Kate a arătat din nou, impecabil.

Ducesa de Cambridge i s-a alăturat Prințului William pentru a afla mai multe despre sectorul de îngrijire, în timpul unei vizite la Muzeul Foundling, prima organizație caritabilă pentru copii din Marea Britanie. Aceasta a fost fondată în 1739 ca un cămin pentru copiii ale căror mame nu i-au putut păstra sau îngriji. În vârstă de 40 de ani, mama a trei copii, Kate Middleton, care și patronează muzeul din 2019, a oferit o lecție de stil.

Lecție de modă de la Kate Middleton: pantaloni scumpi, accesorii ieftine de efect

Ea a venit îmbrăcată în haine accesibile, practic oricui. A purtat  o maletă neagră, un palton bleumarin și a „reciclat” perechea ei preferată de pantaloni Jigsaw. Aceștia sunt cea  mai scumpă piesă din vestimentația ducesei – 130 de lire. Paltonul,  așa cum au descoperit jurnaliștii de la Daily Mail, costă 75 de lire.

În plus, Kate Middleton a adăugat o notă de glam ținutei sale cu o pereche uimitoare de cercei de la Accessorize, care costă numai 7 lire. Avem și un pont. Online, cerceii, fac parte dintr-o ofertă de 3 la preț de 2, fiind reduși, recent, la doar 2 lire sterline. Ei sunt descriși ca „perechea perfectă pentru a oferi aspectului tău de zi un aspect șic”.

Haina elegantă, bleumarin, a fost cu siguranță piesa de rezistență a ținute ducesei de Cambridge. Ea are paltonul în garderobă încă de acum doi ani, fiind, de asemenea, fotografiată îmbrăcată în el, în 2020.

„Ducesa în cizme”

De altfel, soția prințului William e recunoscută în toată lumea pentru modestia cu care se îmbracă în mod constant. Ea are în garderobă și folosește aceeași pereche de cizme pe care și-a cumpărat-o când era la colegiu,  la 17 ani.

Deseori, a fost fotografiată în încălțări sport accesibile, iar multe dintre rochiile, fustele și bluzele ei sunt achiziționate de la branduri comune, precum Mark & Spencer, Zara, H&M.

Sursa foto: Daily Mail, Instagram