Leo Iorga, între soție și amantă. Fosta parteneră de viață a celebrului cântăreț face dezvăluiri incendiare

Leo Iorga, între soție și amantă. Fosta parteneră de viață a celebrului cântăreț face dezvăluiri incendiare
Paula Iorga, soția regretatului artist Leo Iorga, nu mai suportă să-i fie asociat numele cu al femeilor din viața fostului soț. A pus piciorul în prag.

După ce Florența Marin, fosta amantă a lui Leo Iorga a vorbit despre celebrul artist, soția acestuia, Paula Iorga a spus tot ce nu s-a știut vreodată.

Paula Iorga s-a decis să vorbească și să spună care a fost, de fapt, relația pe care soțul său, Leo Iorga a avut-o cu Florența Marin. Paula susține că cei doi au avut o relație de scurtă durată și nu vrea să mai păteze memoria cântărețului. În plus, partenera de viață a regretatului artist spune că amanta obișnuia să îi ceară bani, iar Leo Iorga a fost extrem de supărat pe ea.

„Acești oameni sunt unici, pot avea rătăciri. Oricine poate avea”

„Ea a existat, nimeni nu contestă, într-o perioadă foarte scurtă, extrem de scurtă, nu atât de lungă pe cât spun tabloidele. Pătează memoria soțului meu.

Nu îmi place să se vorbească urât despre soțul meu pentru că el a fost și va rămâne un artist de mare valoare, care a scris istorie în rock-ul românesc. Acești oameni sunt unici, pot avea rătăciri. Oricine poate avea.

„Rana se vindecă mai greu, dar se vindecă. Adică, eu am trecut peste…”

În această iubire, clar nu cred. Nu am cum să cred pentru că a fost un mare interes acolo și l-am spus. Interesul a fost notorietatea, cel puțin din spusele soțului meu, când și-a revenit. Chiar era foarte supărat pe ea, îi cerea bani. Ea se purta ca … nu am cuvinte să descriu. Nici nu vreau, dar clar acolo nu a fost iubire. Rana se vindecă mai greu, dar se vindecă. Adică, eu am trecut peste …”, a declarat Paula Iorga pentru Antena Stars.

„Pentru mine, iubirea nu dispare”

Pe de altă parte, Florența Marin a declarat că niciodată nu și-a permis să-i ceară vreun leu fostului său iubit, iar după moartea acestuia a suferit enorm. Ea susține că o înțelege și pe Paula, care a luptat mult pentru soțul său. „Pentru mine iubirea nu dispare, sunt etape din viață. Atât prima mea relație cât și a doua mea relație, fostul soț și Leo, au fost bărbații din viața mea.

„Este posibil ca ea să își fi dorit în continuare acel mariaj pentru numele pe care îl avea Leo”

Normal că Paula a luptat foarte mult să fie cu Leo din foarte multe conjuncturi.  Ea este o fire care își dorește să fie cu cineva și eu îmi doresc același lucru și probabil că a simțit că este fericită cu această conjunctură. Este posibil ca ea să își fi dorit în continuare acel mariaj pentru numele pe care îl avea Leo și prestigiul său”, susține fosta amantă.

Recomandarile noastre