Pilotul de Formula 1, Lewis Hamilton se iubește în secret cu o blondă! I-am descoperit identitatea

Pilotul de Formula 1, Lewis Hamilton se iubește în secret cu o blondă! I-am descoperit identitatea
Identitatea blondei misterioase care a părăsit hotelul din Beverly Hills în care stă Lewis Hamilton a fost dezvăluită.

Lewis Hamilton se iubește în secret cu o blondă. Frumoasa fată care a fost văzută la hotelul în care stă Lewis Hamilton se pare că este model. Ea se numește Grace Lindley. 

Posibilă idilă între Lewis Hamilton și un model

Lewis Hamilton se iubește în secret cu o blondă. Grace a fost văzut ieșind din aceeași cabană ca Lewis, cu câteva momente înainte ca vedeta de Formula 1 să-și croiască drumul spre Mercedesul său parcat, în jurul orei 9.30.

Frumoasa blondă purta o ținută simplă, formată dintr-o jachetă și blugi înalți. După ce a ieșit din hotelul lui Lewis, a urcat într-o limuzină în așteptare. Cei doi au avut plecări separate din hotel.  Ca întotdeauna, garderoba caracteristică a lui Hamilton l-a asigurat că iese în evidență. Sportivul a optat pentru un hanorac oversized și o pereche de pantaloni de jogging.

Lewis Hamilton a avut COVID-19

Campionul de Formula 1 a dezvăluit anterior că a pierdut în greutate și că a avut „o rezistență foarte scăzută” după ce a contractat virusul COVID-19 spre sfârșitul anului trecut. În decembrie, a distribuit pe rețelele sociale o poză cu el în sala de sport.

„Am slăbit șase kilograme în ultimele două luni. Patru dintre ele le-am pierdut când m-am infectat cu COVID-19. Am pierdut atât de multă masă musculară. Nu este distractiv, dar sunt hotărât să-mi recapăt puterea și să fiu din nou 100% sănătos. Nicio durere, niciun câștig”, a scris campionul de Formula 1.

După ce a dat rezultate pozitive la testul COVID-19, Hamilton a petrecut zece zile izolat la începutul lunii decembrie și a recunoscut că a avut „una dintre cele mai grele săptămâni din viață” după ce a obținut rezultatul.

Şarpe, semnificația în vis. Poate fi o ameninţare sau o avertizare