Răspunsurile date de Eugen Tomac (PMP), Robert Sighiartău (PNL), Victor Ponta (Pro România), Alexandru Rafila (PSD) și Tanczos Barna (UDMR) au fost afirmative, însă Dacian Cioloș (USR-PLUS) a spus că el se va decide după ce va consulta specialiștii, se va informa cu privire la rezultate. A fost momentul în care Victor Ponta a replicat: “Eu zic să-l întrebați pe Gregorian Bivolaru ce părere are despre vaccinare”.

Vă veți vaccina?

Tomac: Categoric. Abia aștept să sosească vaccinul în țară. Suțin, cred cu tărie acest vaccin. Va fi un vaccin sigur.

Sighiartău: Da, voi folosi acest tratament, chiar dacă nu sunt în categoria risc, dar ca să protejez.

Ponta: Da, și eu și familia, dar numai după ce mai întâi se vor vaccina persoanele vulnerabile, nu politicienii întâi. Nu trebuie să fie obligatoriu, e important să explicăm populației.

Rafila: Evident. Dar numai după autorizarea Agenției Europene și toate efectele adverse vor fi explicate bine populației. Ele nu vor înlocui prevenția.

Tanczos Barna: Sunt pentru vaccinare în general.Trebuie să avem încredere în oamenii de știință. Avem nevoie de o informare clară și detaliată despre persoanele care vor fi vaccinate și ce riscuri vor apărea.

Cioloș: Voi lua decizia după ce toate informațiile pertinente vor fi prezentate de oameni competenți, ca să nu alimentăm teorii ale conspirației.

Alegeri 2020. Cum vom vota pe 6 decembrie. Sunt 7.136 de candidați

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp