Lidia Buble și Alexandra Stan împart același bărbat cu nume de șarpe la ieșirile în oraș

Lidia Buble și Alexandra Stan împart același bărbat cu nume de șarpe la ieșirile în oraș
Abia ce îi mărturisea, aseară lui Denise Rifai, că e secetă totală de luni bune în viața ei amoroasă. Alexandra Stan nu se plângea, dar spunea că are priorități. Una ar fi să se plimbe la brațul celui mai vânat burlaci?

Alexandra Stan a fost recent eliminată din competiția Survivor România 2021. A avut parte de clipe grele. De când s-a întors acasă, artista petrece timp alături de cei dragi. Recent, cântăreața a fost surprinsă cu fostul „cumnat” al Biancăi Drăgușanu, cunoscut sub numele de Cobra Tate. Miniona nu doar că îl însoțea pe acesta, dar pășea atent ținându-se ferm de brațul bărbatului plin de bani și de mușchi.

Vă reamintim că două weekend-uri la rând, Cobra Tate s-a întâlnit la restaurant cu Lidia Buble. Cei doi păreau să se simtă extraordinar unul în compania altuia, și chiar au ocupat locuri alăturate, evitând să stea față în față. Dar se pare că pe lângă Lidia Buble a apărut  în peisaj și Alexandra Stan. Ambele cântărețe.

După ce recent, Cobra Tate a fost surprins de două ori cu Lidia Buble la un restaurant de fițe din Capitală, acum tânărul om de afaceri a ieșit la întâlnire cu Alexandra Stan.

Ups, pe lângă Lidia Buble a apărut și Alexandra Stan

Cei doi au luat masa împreună, iar mai apoi au plecat tot împreună de la restaurant, ceea ce nu s-a întâmplat în cazul Lidiei, blondina plecând și venind, de fiecare dată, singură.

Alexandra Stan și Cobra Tate au ieșit în oraș parcă pentru a fi văzuți. Ei au luat masa într-un restaurant cunoscut din București, frecventat de vedete și unde mișună paparazzi. Îmbrăcată într-un trench de culoare bej, asortat cu o pereche de pantofi stiletto, cântăreața a furat toate privirile. Nici bărbatul nu a făcut o impresie mai proastă. El a venit, ca un adevărat gentleman, îmbrăcat într-un costum de culoare bleau-ciel.

Alexandra Stan s-a iubit și cu Dorin Popa

Alexandra Stan și Dorian Popa au declarat la un moment dat că s-au iubit în adolescență, pe vremea când erau liceeni. Artista avea atunci 16 ani, iar Dorian 17 ani. Erau amândoi elevi de liceu în Constanța. De altfel, Alexandra Stan a povestit că relația lor a fost una cât se poate de romantică. Se plimbau de mână prin oraș.

Dorian Popa a fost primul băiat cu care s-a sărutat. În emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Alexandra Stan a dezvăluit că îi plac, uneori, și femeile în dormitor, și că a făcut dragoste în trei, cu încă o femeie și un bărbat. Ea a mai spus că de luni bune nu a mai avut niciun fel de activități de budoar. Motivul e că se focusează pe alte lucruri mai importante, după ce s-a despărțit de iubitul ei.

Sursa foto: Instagram, Cancan.ro

Catrinel Menghia a rămas prietenă cu primul bărbat din viața ei. El e vedetă în România