Liviu Arteni, fostul soț al Israelei Vodovoz, trăiește singur și izolat. Din ce se întreține

Liviu Arteni, fostul soț al Israelei Vodovoz, trăiește singur și izolat. Din ce se întreține
Liviu Arteni și Israela Vodovoz au făcut deliciul fanilor ani la rând. Au mărturisit că s-au iubit cu patimă, dar din păcate finalul n-a fost deloc unu fericit.

Au făcut unul dintre cele mai nonconformiste cupluri din România, dar nici lui Liviu Arteni, nici Israelei nu le-a păsat de gura lumii.

Liviu Arteni, fostul soț al Israelei Vodovoz, trăiește singur și izolat. Din ce se întreține

S-au căsătorit în 2008 și nu a contat niciodată diferența de vârstă dintre ei, afacerista fiind mai mare cu 30 de ani decât iubitul ei. Din păcate însă, relația a funcționat bine doar la început și au ajuns ca în 2018 să-și spună adio. Mai mult, supărarea și problemele de sănătate au făcut ca Israela să plece la cele veșnice la 70 de ani. După moartea ei multă vreme nu s-a mai știut nimic despre viața lui Liviu, el dispărând fără urmă după ce Israela s-a stins din viață.

S-a aflat cu ce se ocupă acum bărbatul

Potrivit informațiilor oferite de Wowbiz, fostul soț al Israelei s-a reîntors în România, după o perioadă în care a pendulat între Anglia și Spania. El s-a făcut om de casă și locuiește într-o localitate din apropiere de Călărași.

Și-a construit o casă și o mică fermă în comuna Dorobanțu și își vede liniștit de viață, e muncitor, însă vecinii spun că îi place să trăiască cât mai retras.

Tot Israela datorită căreia acum Liviu are din ce se întreține. Înainte de a pleca în lumea celor drepților, afacerista i-a lăsat patru terenuri agricole în Călărași. Sursele spun că Liviu Arteni a vândut două dintre ele, păstrându-le pe cele din Dorobanțu și satul învecinat, Vărăști.

De asemenea, se pare că Liviu a recurs la o schimbare de look și a renunțat la pletele lungi cu care ne-a obișnuit. Chiar dacă au existat multe zvonuri că acesta și-ar fi refăcut viața, Liviu nu s-a recăsătorit până în acest moment. Oare să nu se fi desprins nici acum de povestea de dragoste trăită alături de Israela, femeia care ar fi făcut orice pe lume pentru ca el să fie fericit?

Sursă foto: wowbiz