Liviu Dragnea, despărțit de Irina chiar de către cel mai bun prieten. El ar fi fost în spatele mesajelor deocheate. Noi dezvăluiri

Liviu Dragnea, despărțit de Irina chiar de către cel mai bun prieten. El ar fi fost în spatele mesajelor deocheate. Noi dezvăluiri
L-a înșelat sau nu Irina Tănase pe Liviu Dragnea? Deocamdată nimeni nu știe, însă blonda crede că cineva din anturajul iubitului ei le-a făcut bucata.

Liviu Dragnea și Irina Tănase nu mai sunt împreună. Scandalul amantlâcului a fost pus la cale de un binevoitor.

Infidelitatea Irinei Tănase a fost fabricată? Cine a avut interes să o despartă de Liviu Dragnea

Potrivit informațiilor oferite de site-ul Cancan, cel care a dat o parte din stenogramele discuțiilor dintre Irina Tănase și iubitul ei, situația s-a schimbat radical. Numărul de telefon de pe care au fost date mesajele compromițătoare nu aparține lui Paul, ci unui om de afaceri care trăiește în Marea Britanie.

În această situație, Irina face eforturi disperate să-i dovedească fostului politician că e curată ca lacrima. Blonda crede că totul a fost pus la cale de cineva din anturajul lui Liviu Dragnea pentru a o despărți de cel cu care urma să se căsătorească. Pe cine bănuiește tânăra că și-ar fi băgat coada? Potrivit Gândul, e vorba de Codrin ”Fester” Ștefănescu, unul dintre cei mai buni prieteni ai fostului politician.

Liviu Dragnea a plecat de acasă

Până se vor lămuri toate lucrurile, Irina Tănase a rămas singură în apartamentul său din buricul Bucureștiului. Sursele spun că Liviu Dragnea, supărat că i s-au pus coarne, și-a luat hainele și a plecat la Alexandria chiar de ziua sa de nume, Sfântul Nicolae. Acesta a preferat să-și lingă rănile și să se gândească ce va face pe viitor. Marți seară, ca să pună capăt speculațiilor, Dragnea a postat un mesaj pe contul său de Facebook.

„Pentru a pune capăt tuturor speculaţiilor şi poveştilohttps://retetesivedete.ro/despartirea-lui-liviu-dragnea-de-irina-relatia-lor-nu-mai-are-stabilitate-si-viitor.htmlr cu iz telenovelistic pe care le vedem în aceste zile şi care, pentru unii, par mai interesante chiar decât situaţia dezastruoasă în care se află ţara, voi face două precizări: 1. Viaţa personală a oricui ar trebui să rămână privată. Din respect pentru familia mea şi pentru românii care au probleme serioase în aceste vremuri, nu mă voi apuca să îmi comentez relaţiile şi alegerile personale.

Nu mă caracterizează, n-am făcut-o niciodată şi nu o să încep acum. Există schimbări în viaţa fiecăruia şi există decizii. Ce pot garanta este că eu îmi asum întotdeauna deciziile luate, aşa cum am făcut-o şi în viaţa politică. Ştiu bine ce fac şi de ce şi întotdeauna iau decizii spre mai bine. 2. Ziua de Sfântul Nicolae mi-am petrecut-o împreună cu copiii mei, iar astăzi am lucrat la partid alături de Codrin Ştefănescu.

Orice altă «ştire» e o prostie. Înţeleg nevoia de a acoperi ştirile cu adevărat importante din viaţa politică actuală cu „senzaţional” şi cancan, însă asta e doar o perdea de fum. Subiectele şi problemele românilor sunt altele şi ele nu pot fi ascunse, oricât s-ar chinui marionetele aflate acum la cârma ţării”, a spus Dragnea.

Sursă foto: antena3